comScore

Galatasaray Galatasaray

İngilizlerden G.Saray hakkında müthiş iddia!

11 Ocak 2014, Cumartesi 01:35

İngiliz basınına göre sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki futbolcu için sarı-kırmızılılar yüksek denilebilecek bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'ın bu transfer sezonunda adı ençok bek oyuncularıyla anılıyor. Alex Telles, Salih Dursun,Veysel Sarı, Alexander Büttner gibi oyuncularla ismianılan Galatasaray'ın Arsenal'da formagiyen sol bek Bacary Sagna ile ilgilendiği iddia edildi.

Daily Mirror'ın haberine göre sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki futbolcu içinsarı-kırmızılılar yüksek denilebilecek bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'ın Fransız futbolcu için vergiler hariç senelik 4 milyon sterlin (4.8 milyonEuro) önermeye hazır olduğu ifade edildi.

Haziran'da sözleşmesi bitecek olan başarılı sağ bek, teknik direktör Arsene Wenger'in değişilmez isimleri arasında yer alıyor. Fransız oyuncu ilk devrede 25 resmi maçtaforma giyerek 1 gol ve 2 asist kaydetti.

Arsenal'dan haftalık aldığı 70 bin sterlinlik ücretkorunmak şartıyla Londra temsilcisi Sagna'ya 2 senelik sözleşme teklif etti. Oyuncunun sözleşmesininbitmesine 6 ay kalması İngiliz ekibinde başağrısı yaratıyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!