comScore

Galatasaray Galatasaray

Juventus, taraftardan korkuyor!

29 Kasım 2013, Cuma 16:37

Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında oynanacak olan Galatasaray-Juventus mücadelesini İtalyan gazeteci Massimo Franchi değerlendirdi.

Şampiyonlar Ligi B Grubu altıncı maçında Juventus ile karşılaşacak olan Galatasaray, Türk Telekom Arena'daki maçta gruptan çıkmak adına son şansını kullanacak.

Maç öncesinde İtalya tarafında da büyük bir heyecan beklerken Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkabilmesi için Juventus'u mutlaka yenmek zorunda.

Juventus'un zorlu Galatasaray maçı öncesinde İtalyanların ünlü gazetecisi Massimo Franchi, Çarşamba günü oynanacak karşılaşmayı değerlendirdi.

Franchi, Galatasaray'ın bu maça çok önem verdiğini ve adeta ölüm kalım meselesi olarak gördüklerini dile getirirken Juventus'un işinin hiç de kolay olmayacağını ifade etti.

Galatasaray taraftarının bu maçta etkisinin büyük olacağını düşünen Franchi'nin Galatasaray-Juventus maçı değerlendirmesinden bazı bölümler;

"Juventus Salı akşamı sıcak bir gece yaşayacak. Juventus karşılaşması, Galatasaray taraftarları için şu an nefret ettikleri Fenerbahçe ile oynadıkları derbi kadar önemli.

Bu maç onlar için ölüm ya da yaşam mücadelesi. Zaferin anlamı Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek olacak. Yenilirlerse Avrupa Ligi'nde devam edecekler ancak Kopenhag Bernabeu'da puan alırsa işte o zaman kötü bir senaryo devreye girecek ve Avrupa defteri kapanacak.

Tribündeki taraftar grupları maç sırasında sahaya bile bakmıyor. 90 dakika boyunca sahaya dönmeden tezahürat yapıyorlar. İstanbul ekibi, bu coşkulu ve tutkulu taraftarlarının kesintisiz desteği sayesinde daha önce birçok sansasyonel başarı elde etti."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!