comScore

Galatasaray Galatasaray

Aysal'a şok sözler! "Onun için balayı bitti"

29 Kasım 2013, Cuma 14:34

Galatasaray'ın eski yönetim kurulu üyesi Semih Haznedaroğlu, sarı-kırmızılı takımdaki kötü gidişi ve Ünal Aysal'ın kararları hakkında gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı.

Fatih Terim'in görevine son verilmesinin ardından yola Roberto Mancini ile devam eden Galatasaray'da başkan Ünal Aysal ve İtalyan teknik adama yapılan eleştirilerin dozajı artmaya başladı. 
 
Aysal ve Mancini'nin yanı sıra sarı-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Şükrü Ergün'ün de Mancini'yi savunmak için "Fatih Terim varken de sonuç farklı değil, pek parlak dönemden gelmedik" şeklinde kullandığı ifadeler camiada sert bir şekilde eleştirildi.
 
Galatasaray'ın eski yönetim kurulu üyesi Semih Haznedaroğlu, sarı-kırmızılı takımdaki kötü gidişi, Ünal Aysal'ın kararlarını, Roberto Mancini'nin durumunu ve Şükrü Ergün'ün Fatih Terim ile ilgili sözlerini değerlendirdi.
 
"AYSAL, ERGÜN'DEN ÇOK MEMNUNDUR"
Şükrü Ergün'ün Fatih Terim hakkında ima ettiği durumun oldukça yanlış olduğunu ifade eden Haznedaroğlu, "Sayın başkan Ünal Aysal sanırım basın sözcüsü Şükrü Ergün'den çok memnun. Tam onun kafası ve dilinde konuşuyor. Şükrü Ergün'ün Roberto Mancini'yi savunmak ya da korumak için Fatih Terim'i kullanması büyük bir yanlış. Ona bakarsa, bu Galatasaray geçen sezon gruptan çıktı. Şükrü kardeşimin kötü gidişi savunmak için böyle bir şeyi mazaret göstermesini kabul etmek mümkün değil" dedi.
 
"AYSAL, G.SARAY İLE BİLYE GİBİ OYNADI"
Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ın son dönemde çok ciddi hatalı kararlar verdiğini ve sarı-kırmızılı kulübün de şu anda bu hatalı kararların cezasını çektiğini dile getiren Haznedaroğlu, "Ünal Aysal, bir anda hiç de gerek olmayan bazı değişiklikler yaptı. Bunun içerisinde yönetim kurulu ve teknik direktör değişikliği de var. Yönetim kurulu 2 yılda çok başarılıydı ama bir anda tam anlamıyla azledildi. Bu önemli taş yerinden oynadı ve hemen ardından Fatih Terim'in görevine son verildi. Galatasaray'ın oturmuş düzeni A'da Z'ye kadar bozuldu. Aysal, Galatasaray ile bilye gibi oynamaya kalktı" dedi.
 
"PARA VE GÜÇ İLE BU İŞ OLMAZ"
Galatasaray camiasının şu anda çok ciddi bir motivasyon sıkıntı yaşadığını dile getiren Haznedaroğlu, "Köklü değişiklik yapmaya çalışan Aysal, başarının kolay geldiğini düşündü, para ile güç ile bu işleri hallederiz dediler ama olmadı, şu ana kadar yapamadılar. Gördüğüm kadarıyla esas mesele Galatasaray, Ünal Aysal'a bağlı profesyonel ekip tarafından yönetiliyor. Yönetim şu anda aktif değil, aktifleşmesi gerekiyor. Çok kıymetli insanlar var ama bu insanlara fırsat verilmiyor" şeklinde konuştu.
 
"ÜNAL AYSAL İÇİN BALAYI BİTTİ"
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal için balayının bittiğini vurgulauan Haznedaroğlu, "Aysal şu ana kadar hep başarılı süreçler yaşadı ve başarısızlığın ne demek olduğu tam olarak bilmiyordu. Aysal şimdi başarısızlığı yaşamaya başladı ve şu anda ne yapacağını tam olarak bilmiyor. Çok sıkılırsa gider, giderse de yerine başkası gelir. Ama Aysal Galatasaray'ı yönetiyor, kendi şirketlerini değil. Galatasaray'ın başarısızlığı sadece onu değil, milyonları ilgilendiriyor." ifadelerini kullandı.
 
"MANCINI BELKİ DE BU TAKIMDAN 10 FUTBOLCU İSTEMEZ"
Fatih Terim'in görevine son verilmesinin yönetim kurulundan bağımsız olarak önceden alınmış bir karar olduğunun altını çizen Haznedaroğlu, "Fatih Terim'in görevine son verildiği zaman bundan yönetim kurulunun haberi yoktu. Bu karar alınmıştı ve daha sonra da yönetim kurulu bu kararı onayladı. Terim'den sonra gelen Mancini konusunda ise biraz zamana ihtiyaç var. Mancini'nin kariyeri ortada ve şu anki durumu tamamen Mancini'nin üstüne yıkmamak gerekir. Mancini'nin bir oyun düzeni var, oyuncu tercihleri var. Bu takımı Mancini yapmadı ve kendisine sorsanız belki de şu anki takımdan en az 10 futbolcu ile çalışmak istemez" dedi.

Kaynak: Sporx
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!