comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da isyanın sebebi kötü futbol!

29 Kasım 2013, Cuma 10:37

Galatasaray'da yönetim, teknik heyet ve taraftar, üstüste gelen hayalkırıklığı sonuçların ardından kötü futbola kazan kaldırıyor

Sarı-Kırmızılı kulüpte son dönemdeki kötü futbol ve iç huzursuzluk devam ediyor. Fatih Terim'in yerine takımın başına getirilen yeni teknik direktör Roberto Mancini'nin de 10 kişi kalan Real Madrid önünde yaşadıkları hezimet nedeniyle çok sinirlendiği ve ‘isyan noktasına' geldiği öğrenildi.

Maç sonu basın toplantısındaki sorulara ‘gülümseyerek' yanıt veren İtalyan hocanın, aynı gülümsemeyi soyunma odasında sergilemediği, aksine başta savunma olmak üzere tüm takıma çok kızdığı belirtildi. Yenen gollere isyan edip “Nasıl bu kadar basit hata yaparsınız?” diye hesap soran Mancini'nin, Kasımpaşa maçında takımda yine revizyona gitmeyi planladığı öğrenildi. Savunmayı baştan sona değiştirecek olan Mancini, devre arasında da en az 4 yeni oyuncu transferi istemeye hazırlanıyor.

TAVIRLARI DEĞİŞEBİLİR

G.Saray taraftarının da takıma olan desteğini Juventus ile oynanacak final niteliğindeki maça kadar sürdüreceği, bu mücadelenin de kaybedilmesi, hele hele UEFA Avrupa Ligi'ne de kalınamaması halinde sert tepki vereceği öğrenildi. Taraftarlar, geçen hafta Florya'ya yaptıkları ‘uyarı ziyareti' sonrası, R.Madrid maçında da “Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın. Bu forma kutsaldır, nasip olmak herkese. Ruhsuz futbolcu istemiyoruz” diye bağırarak, takıma karşı tavırlarının değişeceğinin sinyallerini verdi.

OCAK'TA AYRILIK VAR

Yönetimin de kötü gidiş sonrası özellikle beklenen performanstan uzak olan futbolcularla ara transferde yolları ayıracağı ifade edildi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki tüm deplasmanlarda maç günü takımın kamp yaptığı otele gitmesiyle bilinen G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın Kopenhag'ta alınan yenilgi sonrasında bu gelenekten vazgeçtiği ortaya çıktı. İspanya'ya gitmeyen ve klasik motivasyon konuşmasını yapmayan Aysal, ilk kez bir Devler Ligi maçını da izlemedi. Bu arada karşılaşmalardan önce ve sonra teknik direktörlerine attığı SMS'lerle bilinen Aysal'ın, R.Madrid yenilgisi sonrası Mancini'ye bir mesaj yollamadığı da öğrenildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!