comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'dan çılgın transfer girişimi! Barça'dan...

28 Kasım 2013, Perşembe 19:35

Barcelona'da forma giyen Alex Song için Galatasaray'ın devrede olduğu ve bu oyuncuyu takıma kazandırmak için girişimlerde bulunduğu belirtildi.

La Liga'nın son şampiyonu Barcelona'nın gözden düşen orta saha oyuncusu Alex Song'u renklerine bağlayabilmek için Serie A'da bu sezonki performansı ile taraftarlarını üzen AC Milan ile Galatasaray yarışa girdi.

Sports Direct News'in haberine göre İngiltere Premier Lig temsilcisi Arsenal'in eski oyuncusunun adı geçtiğimiz aylarda Manchester United ve Napoli ile de anılırken Kamerunlu yıldızın sarı kırmızılıların teknik direktörü Roberto Mancini'nin takımında görmek istediği isimlerin başında geldiği kaydedildi.

Song'un daha fazla forma şansı bulacağı bir takıma gitmeye sıcak baktığı ifade edilirken, Barcelona'nın da kadrosunu takviye ettiği takdirde Kamerunlu oyuncunun ayrılmasında sorun çıkarmayacağı bildirildi.

Alex Song da böylece Andrea Pirlo ve Antonio Valencia gibi İtalyan teknik adam Roberto Mancini'nin ısrarla Galatasaray'a kazandırmak istediği isimler arasında kendine yer buldu.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!