comScore

Galatasaray Galatasaray

Şükrü Ergün: "Böyle kaybetmemeliydik, kahroldum"

28 Kasım 2013, Perşembe 18:37

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Real Madrid yenilgisinin ardından bir takım açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Real Madrid karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Radyospor'a konuşan Ergün, "Böyle kaybetmemeliydik, kahroldum" dedi.

"ADETA KAHROLDUM..."

Real Madrid karşısında kaybetmelerindeki en büyük etkenlerden birinin savunma kurgusunda yapılan hatalar olduğunu ifade eden Ergün; "Her şeyden önce Real Madrid ile oyndığımızı unutmayalım, eksik de olsa yıldızı da olmasa Real Madrid. Mağlubiyete kılıf bulmaya çalışmıyorum. Biz bu maçı böyle kaybetmemeliydik. Yönetici olmamı bırakın taraftar olarak da kahroldum. Defanstan kaynaklanan bir zaafiyetimiz var, kalecimizin genç ve tecrübesizliğimizin de etkisi var ancak tüm suçu ona yüklememek lazım. Teknik kadronun çözüm bulması gereken konuların olduğu çok açık." dedi.

MANCINI'YE OLAN İNANCIMIZ TAM 

Roberto Mancini'ye olan inançlarının tam olduğunu dile getiren, "Türkiye gibi futbolun çok gözde olduğu yerlerde herkes teknik direktördür. Bir şey kötü gittiğimiz zaman herkes bir şeyler söyler. Mancini, kariyerini ve başarılarını ispat etmiş bir teknik adam. Ona inanıyoruz. Şimdi her şey bitmiş değil. Juventus'u yenmememiz için bir sebep yok. Galatasaray her takımı her yerde yenebilir, yeter ki oyuncularımız inançlarını ve yürekleri ortaya koysunlar." şeklinde konuştu.

FATİH TERİM VARKEN DE... 

Fatih Terim'in takımdan gönderilmesinin olumsuz etkiler yarattığı yorumları hakkında da konuşan Ergün, "Fatih Terim döneminde bu sonuçları aldık, Terim hoca varken de ligde de Şampiyonlar Ligi'nde sonuçları aldık. Çok parlak bir dönemden çok kara bir döneme geçiş yaptık diye bir şey söyleyemeyiz." dedi.

SOL BEK VE STOPER...

"Kadroya takviyeler yapacaklarını ifade eden Ergün, "Hocamızın raporu doğrultusunda kadromuza bazı takviyeler yapacağız, çalışmalarımız şimdiden başladı. Genel olarak sol bek ve stoper mevkiisi üzerine yoğunlaştık" şeklinde konuştu. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!