comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini'den radikal değişiklik! 2 kişiye kesik...

28 Kasım 2013, Perşembe 18:37

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin, Kasımpaşa ile oynanacak mücadelede ilk 11'inde yine değişikliğe gideceği belirtildi.

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid karşısında alınan 4-1'lik yenilgi moralleri bozarken, teknik direktör Roberto Mancini'nin mücadele sonrasında soyunma odasında oldukça sert uyarılarda bulunduğu belirtildi.

LigTV'nin haberine göre; Mancini soyunma odasında, "Kötü oynadık ve kaybettik. Ama çok da hata yaptık. Bu hataları sizin seviyenizdeki futbolcuların yapmasına bir anlam veremedim. Sizleri tanımakta zorluk çektim" sözleri ile oyunculara kızdı.
SEMİH VE MUSLERA 11'E!

Öte yandan hafta sonunda deplasmanda ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren karşılaşmada Sivasspor ile karşıkaşacak olan G.Saray'da, teknik direktör Mancini'nin değişikliklere gitmeye hazırlandığı bildirildi.

İtalyan teknik adamın Real Madrid karşısındaki performansı ile sınıfta kalan Eray İşcan'ın yerine kalede sakatlığını atlatma periyodunda olan Muslera'yı oynatacağı ifade edildi. Savunmada da değişiklik planları yapan 49 yaşındaki antrenörün, geçtiğimiz hafta forma girmeyen Semih Kaya'yı tekrar ilk 11'e yazacağı kaydedildi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile 1 Aralık Pazar günü 19:00'da karşı karşıya gelecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!