comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini'nin %80 açıklamasına bir tepki daha!

28 Kasım 2013, Perşembe 17:41

Galatasaray'ın resmi siteden gerçekleşmediğini açıkladığı Mancini'nin Juventus açıklaması için sarı-kırmızılıların basın sözcüsü Şükrü Ergün'den şaşırtan bir yorum geldi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında Real Madrid'e 4-1 mağlup olması sonrasında NTVSpor Radyo'ya bağlanarak açıklamalarda bulunan basın sözcüsü Şükrü Ergün'ün sözleri şaşkınlık yarattı.
Ergün, İtalyan teknik adam Roberto Mancini'nin Real Madrid mücadelesi öncesinde İtalyan basınında yayınlanan; "Juventus'un gruptan çıkma şansını yüzde 80 olarak görüyorum" sözleri ile ilgili konuştu ve G.Saray'ın resmi açıklaması ile ters düşen bir ifade kullandı.
Ergün, Mancini'nin çok tartışılan ve taraftar tarafından da tepki ile karşılanan sözlerine yönelik, "Mancini'nin rakibin yüzde %80 şanslı olduğunu söylemesini ben de tasvip etmiyorum" diye konuştu ve bir anlamda resmi açıklamayı 'taca' çıkardı.

G.SARAY 'KESİNLİKLE' DEDİ!

Galatasaray, İtalyan çalıştırıcının röportajının Türkiye'de yayınlanması sonrasında resmi siteden yaptığı duyuru ile, röportajda böyle bir ifadenin olmadığını açıklamıştı. İşte G.Saray'ın söz konusu yalanlaması...

"Bugün bazı internet sitelerinde yer alan ve yabancı basının kaynak gösterilerek Teknik Direktörümüz Roberto Mancini'ye atfen “Juventus'un şansı yüzde 80” ifadesinin doğru olmadığını, Roberto Mancini'nin söz konusu röportajda kesinlikle bir yüzde belirtmeyip aksine kendi sahamızda, taraftarımızın desteğiyle maçı kazanmaya yakın tarafın Galatasaray olduğunu ifade ettiğinin bilinmesini isteriz.

Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!