comScore

Galatasaray Galatasaray

Bruma'ya ağır eleştiri! 'İzledikçe gülüyorum'

28 Kasım 2013, Perşembe 02:36

Galatasaray'ın Real Madrid ile karşı karşıya geldiği karşılaşmanın ardından mikro blog sitesi üzerinden yorum yapan eski Milli futbolcu Ümit Özat, çarpıcı sözler sarfetti.

Eski Fenerbahçeli futbolcu ve şimdilerde futbol yorumculuğu yapan Milli futbolculardan Ümit Özat, twitter da Galatasaray taraftarlarının tepkisi çeken paylaşımlar yaptı.

Özat, Bruma'nın Real Madrid maçındaki performansını eleştirerek, 'bruma Paf takımdan a takıma yeni cıkmış gibi izkedikce gülüyorum ona 12 milyon euro bonservis odenmisse kesin arada götüren olmustur' paylaşımının ardından Galatasaray taraftarının hışmına uğradı.

Ümit Özat bu eleştirilere büyük tepkilerin gelmesinin ardından 'bazi avareller bunu gs düsmanlıgi yaptıgımi dusunüyor lar ne cahiller var ya' tepkisini gösterdi.

Yorumcu Özat ayrıca Avrupa kupalarında bu zihniyetle gidildiğinde başarı elde edilemeyeceğini savunarak, "ey tas kafalar 3 takım birleşse yine bişey olmaz avrupada anlamıyormusunuz. sizin bildiginizi unutmuşum ben tutturdunuz bir schalke körün tasi denk geldi bu gs icin deil butün takimlar için geçerli" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!