comScore

Galatasaray Galatasaray

Umut isyan etti! "Hata yaparsanız.."

28 Kasım 2013, Perşembe 00:35

Galatasaray'ın golcüsü Umut Bulut, Real Madrid maçı sonrasında görüşlerini dile getirdi.

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Umut Bulut, Real Madrid karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
 
"YAPARSANIZ CEZAYI KESİYORLAR"
İkinci yarıda kötü oynadıklarını dile getiren Umut Bulut, "Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Özellikle ilk yarı çok iyi mücadele ettik. İkinci yarıya da iyi başladık ama gol yedikten sonra nedense kötü oynadık. 2-1 olsa bile bizim gibi bir takım bu maçı çevirebilir. Kalitemiz var, bu gruptan çıkabiliriz. Ben gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Juventus maçında bu hataları yapmayacağımızı düşünüyorum. Takımda kimsenin kimseye karşı bir problemi yok. Bu hataları biz de anlamıyoruz. Bu kadar büyük bir turnuvada böyle hata yapmamamız lazım. Yaparsanız cezayı kesiyorlar" dedi.
 
"OFSAYT VAR MI BİLMİYORUM"
Attığı bir golün ofsayt gerekçesiyle sayılmaması hakkında konuşan Umut, "Attığım bir gol var. O pozisyonda ofsayt var mı bilmiyorum. Geçen sene benim Manchester maçında verilmeyen penaltım da vardı. Aydın'ın da bir pozisyonu vardı" diye konuştu.
 
JUVENTUS MAÇI ÖNCESİ İDDİALI SÖZLER
Juventus'u yenip Şampiyonlar Ligi'nde yollarına devam edeceklerini dile getiren Umut Bulut, "Son bir Juventus maçımız var. Biz kendimize güveniyoruz. Gruptan çıkacağımıza inanıyoruz. Taraftarımızın desteğiyle bu gruptan çıkacağız. Birlik olup sadece Şampiyonlar Ligi'nde değil Süper Lig'de de elimizden geleni yapacağız" açıklamasını yaptı.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!