comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini'den eleştiri var! 'Anlayamıyorum..'

27 Kasım 2013, Çarşamba 23:57

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Real Madrid maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Real Madrid'e deplasmanda mağlup oldukları maçın ardından görüşlerini dile getirdi.

İkinci yarıda hatalar yaptıklarını söyleyen Roberto Mancini, "İlk yarıda mükemmel oynadık. Her şey yolunda gitti. İkinci yarıda ne olduğunu anlayamadım. Bu düzeyde yapılmayacak 4-5 hata yaptık ve bedelini ödedik. Bu seviyede bu hataları yaparsanız Real Madrid gibi bir takım da cezasını keser" dedi.

"ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM"
Juventus maçının final olacağını daha önce söylediğini dile getiren İtalyan teknik adam, "En başında söylediğim gibi bizim hedef maçımız Juventus karşılaşması. Ancak buradan alınacak 3 puanla işimizi kolaylaştırabilirdik. Basit hataları anlamakta güçlük çekiyorum. İkinci yarıdaki hatalar oldukça anlamsızdı" diye konuştu.

"BİZİ DESTEKLESİNLER"
Juventus maçı öncesinde taraftarlara seslenen Mancini, "Özellikle taraftarın desteğine çok ihityacımız olacak. Onların bizi itmesi gerekiyor. Son dakikaya kadar bizi desteklemeleri gerekiyor. Artık onlara büyük iş düşüyor. Gelsinler ve bizi desteklesinler" açıklamasını yaptı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!