comScore

Galatasaray Galatasaray

Tek şans Juventus zaferi!

27 Kasım 2013, Çarşamba 23:40

Santiago Bernabeu'ya 3 puan umuduyla giden Galatasaray, 10 kişi kalan Real Madrid'e 4-1'lik skorla boğun eğdi. Her şey Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Juventus mücadelesine kaldı...

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun 5. haftasında Real Madrid'e konuk oldu. Santiago Bernabeu'da oynanan mücadeleyi İspanyol devi 4-1 kazandı.

Zorlu deplasmana Muslera'dan yoksun çıkan Galatasaray'da Roberto Mancini, Sneijder ve Burak Yılmaz'ı da yanında oturttu.Mücadeleye dirençli başlayan sarı-kırmızılılar, ilk tehlikeli atağını  Selçuk İnan'la buldu. Dakikalar 26′yı gösterdiğinde ise Umut Bulut  yerde kaldı. Onu düşüren Sergio Ramos ise İskoç hakem Williams  Collum tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

10 kişi kalan rakibi karşısında 3 puan için umutlanan Galatasaray, 37. dakikada Bale'in şık frikik golüyle 1-0 geriye düştü. Ancak Umut Bulut, Juventus maçında olduğu gibi hemen cevap verdi. 37. dakikada Drogba'nın şık ara pasıyla buluşan golcü oyuncu Bernabeu'da skoru 1 -1 yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

Rakibinden bir kişi fazla Galatasaray'ın etkili olması beklenirken, 52. dakikada Arbeloa'nın golü sarı-kırmızılıları bir kez daha yıktı. Skoru 2-1 yapan İspanyol savunma oyuncusu, yaptığı müdahalelerle de dikkat çekti.63. dakikada Di Maria, farkı 2′ye çıkaran golü kaydetti. Seri paslarla ceza sahasına giren Madrid, Arjantinli oyuncunun golüyle skor olarak rahatladı. Galatasaray 3-1 geriye düşmesine rağmen Umut ve Drogba'yla rakip kalede tehlikeli olsa da Casillas'ı geçemedi.

Aslan'a öldürücü darbeyi ise Isco vurdu! Sarı-kırmızılı futbolcuları çalımlayan Isco, ceza sahası içinden yaptığı vuruşla skoru 4-1 yaptı. Geride kalan dakikalarda skoru değiştiren başka isim çıkmadı ve İspanyol ekibi 13 puanla Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur biletini alırken, Galatasaray'ın umutları Juventus maçına kaldı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!