comScore

Galatasaray Galatasaray

Muslera konuştu! 'Beklemeliyim'

27 Kasım 2013, Çarşamba 11:37

Real Madrid'e karşı bugün oynamayacak olan Muslera, sakatlığının tam olarak geçmesini bekleyeceğini, çünkü çok kritik bir kırık olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Real Madrid maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı.

Konyaspor maçında ayak parmağı kırılan başarılı kaleci, İspanya'nın AS Gazetesi'nde yaptığı açıklamalarda, ''Henüz hazır değilim. Tam anlamıyla düzelebilmek için 2 haftaya ihtiyacım var. Bu nedenle Real Madrid maçında oynayamayacağım. Önemli bir noktada kırık var. Bunun tam olarak geçmesi için 10 gün daha beklemeliyim. Bu nedenle Madrid karşısında oynayamayacağım'' dedi.

"MADRID KARŞISINDA TEMEL HEDEFİMİZ"

Muslera, ''Real Madrid karşısında temel hedefimiz 1 puan almak. Santiago Bernabeu'da galip gelmek çok zordur. Bunu yapabilmek gerçekten çok zor. Beraberlik esas amaç. Fakat bu bizim pes edeceğimiz anlamına gelmiyor. Elimizden geleni yapacağız. Yapabileceklerimiz ölçüsünde orada sonuna kadar tüm gücümüzü vereceğiz. Madrid'de kaybetmemek çok önemli. Oradan çıkartacağımız 1 puan bizim için çok önemli'' diye konuştu.

Sarı-Kırmızılı takımın iyi bir sonuç için sahada savaşacağını belirten Uruguaylı kaleci, ''Galatasaray'ın, Real Madrid karşında hiçbir şansı olmadığını düşünmek çok abartılı bir düşünce olur. Elbette ki Real Madrid dünyanın en iyi takımlarından bir tanesi. Onlara karşı oynamak çok zor. Çok kaliteli oyuncuları var. Ama biz de Galatasaray'ız. Elimizden geleni yapacağız'' dedi.

Muslera, ''Bizim için şu anda en önemli hedef Juventus'u geçmek. İstanbul'daki maç bizim bir üst tura geçmemizi sağlayacak maçtır. Takım olarak bunun bilincindeyiz. Asıl Juventus karşısında alacağımız puanlar bizi ikinci tura taşıyacak'' ifadelerini kullanarak ilginç bir noktaya dikkat çekti.

"CASILLAS DÜNYANIN EN İYİSİ"

2 sezon önce Serie A'nın Lazio takımdan transfer olan tecrübeli kaleci, ''Real Madrid'deki kaleci tercihi tamamen Ancelotti'nin kararıdır. Ben buna bir şey diyemem; ama hem Casillas hem de Diego Lopez çok iyi iki kaleci. Casillas'ın performansını konuşmaya gerek yok.Dünyanın en iyi kalecisi'' dedi.

Uruguay Milli Takımı'nın Dünya Kupası'ndaki şansını da değerlendiren başarılı file bekçisi, ''Uruguay Dünya Kupası'nda favori değil; ama finale gitmek için sonuna kadar savaşacaktır. Favori değiliz. Biz son derece mütevazı bir ekibiz. Dünya Kupası'na katılmak çok önemliydi. Favori değiliz; ama en azından yarı finale gidebilecek şansa sahibiz."
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!