comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Caner - Alves kavgasının sebebi; Topal'mış...

26 Kasım 2013, Salı 11:39

Fenerbahçe'nin Antalyaspor ile oynadığı maçın ardından Caner ile Bruno Alves arasında yaşandığı iddia edilen kavga hakkında çarpıcı bir yorum da Mehmet Demirkol'dan geldi.

Fenerbahçe'nin Antalyaspor ile oynadığı maçın ardından Caner ile Bruno Alves arasında yaşandığı iddia edilen kavga hakkında çarpıcı bir yorum da Mehmet Demirkol'dan geldi.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Caner Erkin ile Bruno Alves'in yan yana çekilmiş fotoğrafını instagram hesabından yayınlayarak iddialara cevap verse de ikilinin arasındaki tartışmanın perde arkası konuşulmaya devam ediyor.

Fanatik Gazetesi yazarlarından Mehmet Demirkol da gazetedeki köşesinde Caner ile Alves arasında çıkan tartışmanın temelinde Mehmet Topal'ın forma giymemesinin yattığını ifade etti. İşte Demirkol'un yazısından dikkat çeken bölümler;

"KAVGA NORMALDİR..."

"Alves'le Caner maçtan sonra tartışıyorlar. İşin bir magazin tarafı var kuşkusuz. Birisi diğerine küfür etmiş, kızmış vs. Bu, dünyanın her tarafında haberdir. Önemli haberdir. İtiraz edecek bir şey yok. Tabii her olayda olduğu gibi değişik açılardan bakmak gerekir. Bunu yapabilirseniz konuyu çözmek, magazinin dışına çıkabilmek mümkün olur. Bir iş yerinde çalışıyorsanız kavga olur. Yetenekli, egolu adamların arasındaysanız daha muhtemeldir. Zengin, şöhretli ve genç insanların içindeyseniz mutlaka olur. Ama küfür olmaz diyor olabilirsiniz. Haklısınız ama hemen hiçbir işte nabız 180-90 arasında gidip gelmiyor sürekli. Bu kadar adrenalinin basıldığı her işte durum budur. Geçen hafta soyunma odasında Galatasaraylı oyuncular arasında olup biten de bu çerçevededir ve normaldir."

HERKESİN İPİNİ BAĞLADIĞI ADAM O...

"Daha bir çok farklı açıdan bakabilirsiniz ve tüm bunlar önemlidir. Ama işin merkezinde bu yok. Ve Fenerbahçe'yi aslında ilgilendiren de sebeptir. Sebep de sadece tekniktir. Bu sebep Mehmet Topal'ın ‘örümcek' rolüdür. Ön stoper performansından mahrum oluşları. Sinirleri bundan gerildi pazar akşamı. Mehmet Topal'la Fenerbahçe fiili olarak 3'lü savunmayla oynuyor. Alves ve Egemen'in arasında sürekli bir ön stoper garantisi var. Geçen hafta Drogba'nın oyundan silinişinde onun bu performansının hangi seviyeye ulaştığını görmemek olanaksız. O hem orta saha oyuncuları için bir garanti, hem Caner ve Gökhan'ın arkasını toplayıp hücuma çıkışlarında bir garanti. Hem de stoperlere nerdeyse adam adama markaj yapabilme rahatlığı veriyor. İspanya sonrası geldiği nokta olağanüstü. Önemi çok büyük. En az Webo'nun ilerideki pivot oyunu kadar. Tam bir çapayla karşı karşıyayız. Herkesin ipini bağladığı adam o. "


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!