comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

O tezahürat F.Bahçe'yi 'ters' etkiliyor!

26 Kasım 2013, Salı 10:36

F.Bahçeli oyuncuları rakip taraftarın yaptığı bir tezahürat sanılanın tersine olumlu etkiliyor. Antalyaspor maçında da evsahibi takımının yaptığı bu tezahürat sonrası 2. golü bulan Kanarya cevabını sahada verdi.

Fenerbahçe uzak ara şampiyonluğa koşarken özellikle deplasmanlarda son dakikada atılan gollerin altında çok önemli bir gerçeğin yattığı ortaya çıktı.

Rakip taraftarların 3 Temmuz sürecine atıfta bulunması Sarı-Lacivertli futbolcularda kelimenin tam anlamıyla doping etkisi yapıyor. Kasımpaşa,Kayseri Erciyesspor, Bursaspor ve son olarak Antalya'da son dakikalarda kazanmayı başaran Fenerbahçe'nin rakip taraftarların söylediği "Şike yapsana Aziz Yıldırım şike yapsana" tezahüratından sanılanın tam tersine olumlu etkilendiği öğrenildi.

Antalyaspor maçında da aynı senaryo bir kez daha gerçekleşti. Fenerbahçe 1- 0 öndeyken 2. devre Antalyaspor skoru 1-1'e getirince tribünlerden yine aynı tezahürat yükseldi. Bu tezahürat Fenerbahçeli oyuncularda o dakikadan itibaren büyük bir doping etkisi yaratırken- Sow'un golüyle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Sarı- Lacivertli takımın 90 dakika maçı bırakmamasında bu tezahürat büyük rol oynarken Fenerbahçeli futbolculara ayrı bir hırs kazandırıyor.

Bu tezahüratın özellikle yerli futbolcuları etkilediği belirlendi. Futbolcular,"O tezahürat bizim alın terimize hakaret. Ama Allah büyük. O tezahüratın ardından golü buluyoruz" dedi.

"RAKİBİN TEZAHÜRATI BİZİ HIRSLANDIRIYOR"

F.Bahçeli oyuncular son dakikada attıkları gollerin asla şans olmadığında birleşirken, "Sezon başından beri rakip taraftarlar başkanımız ve bizim için şikeci yakıştırması yapıyor. O tezahüratlara kızıyoruz ama bize aşırı bir hırs veriyor. Son ana kadar maçı bırakmamamızın nedeni bu" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!