comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Dirk Kuyt'ın en büyük destekçisi!

26 Kasım 2013, Salı 09:36

F.Bahçe'nin yıldızı Dirk Kuyt'ın en büyük destekçisi kızı Noelle.“Stada çok fazla gitmiyorum. Fenerbahçe'nin maçlarını çoğunlukla televizyondan izliyorum ve babam gol atınca çılgınca bağırıyorum. Onun iyi futbolu ve performansıyla da gurur duyuyorum.”

Son dakika golleriyle rakiplerini tek tek dize getiren lider Fenerbahçe'nin yıldızlarından Dirk Kuyt'ın en büyük destekçisi kızı Noelle.. Sarı lacivertli takımdaki istikrarıyla örnek olan Hollandalı futbolcunun 9. doğum gününü kutlayan kızı, babasıyla gurur duyduğunu söyledi...

Florya'daki İstanbul Akvaryum'da yeni yaşını kutlayan Noelle, babasının performansını çok beğendiğini ifade ederek, “Onu izlemek çok güzel bir duygu. Babamı çok seviyor ve onunla gurur duyuyorum” dedi. Fenerbahçe'nin maçlarını televizyondan izlediğini kaydeden Noelle, “Çok olmasa da stada da gidiyorum. Babam gol attığında ise çılgınca bağırıyorum” diye konuştu.

İLK ÜÇTE MEIRELES, BARONI VE SOW

Fenerbahçe'de forma giyen diğer oyunculardan Portekizli Raul Meireles, Brezilyalı Cristian Baroni ve Senegalli Moussa Sow'u beğendiğini dile getiren Noelle, İngiltere'deyken sınıf arkadaşı olan Meireles'in kızı Lara ile de çok iyi arkadaş olduklarını belirtti.

İstanbul Akvaryum'da yapılan doğum günü partisine annesi Gertrude ve erkek kardeşleri Roan (6), Jorden (5) ve Aidan (2) ile katılan Noelle'yi, Meireles ile Bruno Alves'in eşleri ve çocukları ile okuldan arkadaşları yalnız bırakmadı.

Aileleriyle birlikte önce akvaryumu gezen çocuklar balıkları ilgiyle izlerken, bol bol da hatıra fotoğrafı çektirdiler. Gezi sırasında büyük havuzun içindeki iki dalgıç, “Happy Birthday Minnie Noelle” yazılı pankart açtı.

"BABAMLA DOĞUM GÜNÜMÜ DAHA ÖNCE KUTLAMIŞTIM"

akvaryum gezisinin sonunda Noelle, 3 katlı doğum günü pastasını kesti ve hediye paketlerini açtı. Noelle, “Hayatımın en özel doğum günü kutlamasıydı. Çok beğendim” derken yüzü gülüyordu. Hayvanları çok sevdiğini sözlerine ekleyen Noelle, “Burada köpek balıkları biraz korkutucu ama genel olarak balıklar çok güzeldi” diye konuştu.

Babasıyla doğum gününü daha önce kutladıklarını belirten Noelle, “Hollanda'da yeni yaşımı kutlamıştık. Babam bana yeni bir bisiklet ve oyuncak bebek aldı” dedi.
Kuyt, Antalyaspor maçı nedeniyle kızının akvaryumda yapılan dogum günü partisine katılamamıştı.

AİLELER DE TAKIM OLMUŞ

İstanbul Akvaryum'daki partiye annesi Gertrude ve erkek kardeşleri Roan, Jorden ve Aidan ile katılan Noella'yı, Meireles ve Bruno Alves'in eşleri ile çocuklarının yanı sıra okuldan arkadaşları yalnız bırakmadı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!