comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Süper Lig'de dev takas! 2 futbolcu+para

25 Kasım 2013, Pazartesi 20:19

Sarı-Lacivertliler, devre arası transfer politikasını belirledi. Batalla'nın Bursaspor'daki geleceği beklenmeye başlandı. Hollandalı Dirk Kuyt da vatandaşı Van der Vaart'ı ikna etmeye çalışıyor.

Devre arasında kadrosunu orta alanda hücuma yönelik bir oyun kurucuyla takviye etmek isteyen Fenerbahçe'nin transfer politikası belli oldu. Sarı-Lacivertliler'in Bursaspor'la sorunlar yaşayan Arjantinli Batalla veya Hamburg'un Hollandalı yıldızı Van der Vaart'ı kadrosuna katmak için hazırlıklarını sürdürdüğü kaydedildi.
 
Yönetim, dün İstanbul'dan Bursa'ya geçen ve bugün bir basın toplantısı düzenleyecek olan Arjantinli oyuncunun takımındaki durumunun ne olacağını bekliyor. Sarı-Lacivertliler'in Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'ın ise vatandaşı Van der Vaart'ı ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.

Teklif hazırlandı bile

Batalla'nın takımındaki geleceğinin kesinlik kazanmasını bekleyen Sarı-Lacivertliler'in, oyuncunun Bursaspor'la ipleri koparması durumunda Yeşil-Beyazlı yönetime sunacağı teklifi de belirlediği öğrenildi.
 
Fenerbahçe'nin Arjantinli için Semih Şentürk, Serdar Kesimal'ın yanı sıra bir miktar para da önermeyi planladığı kaydedildi. Oyuncuyu Beşiktaş ve Trabzonspor istiyor olsa da Batalla'nın Bursaspor'dan kopması halinde Sarı-Lacivertliler'e daha yakın olduğu öne sürüldü. Arjantinli oyuncunun Bursaspor'la 2017'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.
Hollandalı markajda
 
Sarı-Lacivertli takımın gündemindeki bir diğer ismin de Almanya'da Hamburg forması giyen Hollandalı yıldız Van der Vaart olduğu ifade edildi. Alman ekibiyle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu bu sezon forma giydiği 14 maçta rakip fileleri 7 kez havalandırdı. Ancak, oyuncunun Türkiye'ye sıcak bakmaması önemli bir sorun. Yönetimin bunu ise Dirk Kuyt kozuyla aşmayı planladığı kaydedildi. Hollandalı oyuncunun vatandaşına yakın markaj uygulayarak Türkiye'ye gelmesi için ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Van der Vaart'ı ezeli rakip Galatasaray da istemişti. Sarı-Lacivertliler'in kadroda yer açmak için Yobo ile Kadlec'ten birisini ise elden çıkarmayı planladığı kaydedildi.

Kaynak: Bugün

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!