comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Webo konuştu! Ersun Yanal ne sözü verdi?

21 Kasım 2013, Perşembe 13:36

F.Bahçe'nin golcü oyuncusu Pierre Webo, basın toplantısı düzenledi ve özel açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Kamerunlu golcüsü Pierre Webo, Afrika Elemeleri'nde Dünya Kupası bileti almasının ardından Türkiye'ye döndü ve açıklamalarda bulundu. Çok mutlu olduğunu söyleyen Webo, ligdeki son durum ile ilgili de konuştu ve takımdaki rekabete de değindi. İşte Webo'nun o sözleri...

"BİR ELÇİ GÖREVİ GÖRECEĞİZ"
"Ülkem için büyük bir gurur kaynağı Dünya Kupası'nda olmak. Kişisel olarak benim için orada olabilmek büyük bir gurur. İlk elemede yaşadıklarımın ardından ülkem beni çok iyi karşıladı. O yüzden çok mutluyum. Buradaki diğer arkadaşlarım da beni çok iy karşıladı. Aslında biz orada bir anlamda F.Bahçe'nin elçileri olarak mücadele edeceğiz. Bir elçi görevi göreceğiz bir anlamda"

"TÜRK FUTBOLUNU TEMSİL EDECEĞİZ"

"Türkiye'nin orada olmaması büyük bir kayıp. Türkiye orada olmayacak, ama biz bir yandan Türk futbolunu da temsil edeceğiz. Bir orada oynarken, Türk taraftarların bizi destekleyeceğini düşünüyoruz. Orada bir anlamda Türkiye'nin yarısını temsil edeceğiz"

"REKABET NORMAL"

"Günlük bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sow ve Emenike de iyi profesyoneller. F.Bahçe gibi kulüplerde böyle büyük rekabetlerin olması normal. Bu rekabet takıma katkı sağlıyor. Sonucunu da alıyoruz, ligde şu anda lideriz"

"IBRAHIMOVİC'İN İŞİ KOLAY OLMADI"

"Bir forvet olarak Ibrahimovic'in o maçta işinin çok zor olduğunu düşündüm. Karşısında Bruno Alves gibi bir isim vardı. Onun gibi büçlü birine karşı oynaması kolay olmadı. Ronaldo hepimiz için bir örnek referans. O bir efsane... 4 gol attı, takımını Dünya Kupası'na taşıdı"

"ŞAMPİYON OLMA HEDEFİ İLE YOLA ÇIKTIK"

"Biz gerçekciyiz. Tabii ki bilincindeyiz lider olduğumuzun. Şampiyon olma hedefi ile yola çıktık. Biz her zaman liderlik için yarışıyoruz"

"G.SARAY EN İYİ MAÇIMDI"

"Takımımız fantastik diye nitelendirebileceğim bir karşılaşma geride bıraktı. Kazanan özelliğimizi sahaya koyduk. Keyif aldım ben de kişisel olarak. Taraftarla aramızda özel bir iletişim vardı. Bu açıdan F.Bahçe'deki en iyi maçım diyebilirim. Şampiyonluk için pazardan pazara olarak nitelendirmek lazım. Teker teker bakıyoruz. Sonrasında Dünya Kupası da olacak. Takıma teşekkür ediyorum burada oynamama izin verdikleri için. "

"YANAL SÖZ VERDİ"

"Sonuçta kariyerim henüz sonuçlanmadı. Ben her zaman çalışıyorum. Tutku ile çalışıyorum. Hoca bize söz verdi bizimle Dünya Kupası'na geleceğine dair. Sonuçta o da çok mutlu. Kollektif bir çalışmanın ürünü bu. Onun için de kendi oyuncularını izlemek keyifli olacak."

"ANTALYA MAÇINI DÜŞÜNÜYORUZ"

Antalyaspor maçını düşünüyoruz. Onların hızlı hücum oyuncularını, birlikte oynamayı bilen orta saha oyuncularını düşünüyoruz. Bu maç da 3 puan değerinde. Gerçekten onu düşünüyoruz.




ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!