comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Devlerin gözdesi itiraf etti! "Fenerbahçe..."

19 Kasım 2013, Salı 16:55

Gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken ve milli takıma kadar yükselen Bilal Kısa, önemli açıklamalarda bulundu.

Sezonun flaş isimlerinden olan ve performansıyla 30 yaşında A Milli Takım'a seçilen Bilal Kısa, AKŞAM'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Akhisar Belediyespor'un milli yıldızı futbola nasıl başladığından A Milli Takım'daki hedeflerine kadar bakın neler söyledi:
 
“En baştan futbolcu olmaya niyetim yoktu, dayımın itmesiyle bu yola girdim ve F.Bahçe alt yapısında 1999'dan 2003'e kadar 3 yıl kaldım. Hedefler otomatik büyüyor. F.Bahçe'de Mustafa Denizli döneminde yükseldim. PAF'taydım ve A takımla maçımız vardı. O maçta 3 gol attım. 2 yıl A Takım'da kaldım forma şansı bulamadım."
 
HAMZA HOCANIN BANA KATKISI BÜYÜK
"Akhisar Belediyespor'a geçtikten sonra Hamza hocanın beni ön liberoda değerlendirip serbestlik tanıması yükselişimi başlattı. Dünya Kupası'na gidememek ülkeyi ve bizleri çok üzdü. Ancak Fatih hocayla değişiklikler olacaktır. Yeni oyuncular var, 30-40 oyuncu havuzu var. Fatih hocanın kariyeri müthiş. Onun Allah vergisi duruşu yetiyor. Zaten eşime de anlattım. Fatih hocamın konuşması, tavırları insanı ekstra motive ediyor. Onunla 2016 Avrupa Şampiyonası'na gideceğimize yürekten inanıyorum."

30 YAŞINDAYIM FIRSATLAR KAÇTI AMA...
"Bir dönem adım büyük takımlarla anıldı. G.Saray için yazılar yazıldı ama bana gelen bir teklif yoktu. Şimdi tabii benim yaşım 30 oldu. Bu fırsatı genç yaşta yakaladım ne var ki o sıçramayı yapamadım. Yine de bu yaşta bu sezon benzer bir sıçrama yakalamam beni umutlandırıyor ve temennim, eğer meslek hayatımda bir değişiklik olursa inşallah büyük bir takım ile olur."
 
EMRE VE ZİDANE İDOLÜM
Bilal Kısa, kendisini etkileyen futbolcular konusunda şöyle konuştu: "İdolüm Emre Belözoğlu ve Zidane. Emre'nin top tekniği ve oyun zekâsı müthiş. Emre gibi düşünmek ve saha içinde takımı yönlendirmek önemli bir olay. 3-4 yaş var aramızda. Genç yaşta oynadığı dönemde de çok beğenirdim. Benim tarzıma yakın. Zidane ise zaten müthişti. Topla oynamayı seven bir mantığı vardı. Yusuf Şimşek'in F.Bahçe idmanında 5'e 5'te ayağından top alamazlardı. Rapaiç, Batalla da çok iyi."

F.BAHÇE FAVORİ AMA...
Bilal, ligde şampiyonluk yarışı için de şu yorumu yaptı: "F.Bahçe favori görünüyor. G.Saray için sezon başında herkes ‘Açık ara alır' dedi, iyi de oynuyorlardı. Sadece 1-2 maç şanssız dönem geçirdiler. G.Saray'ın gol atamama sorunu vardı. Lig uzun. Bu sorunları Fener'de görebiliriz. F.Bahçe şimdi önde ama belli de olmaz."

Kaynak: Akşam

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!