comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kampl'ın menajeri itiraf etti! F.Bahçe...

19 Kasım 2013, Salı 10:37

Avusturya'nın Salzburg takımında forma giyen Kevin Kampl'ın menajeri oyuncu hakkında çıkan iddialar karşısında suskunluğunu bozdu.

Süper Lig'in zirvesinde yer alan Fenerbahçe, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Sarı-Lacivertliler 2011'den sonra şampiyonluğu yeniden kazanma yolunda işini şansa bırakmak istemiyor. Sarı-Lacivertlilerin adı, Avusturya'nın Salzburg takımında forma giyen Kevin Kampl ile anılıyor.

Sezon başında Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Fenerbahçe ile eşleşen Avusturya ekibi, 1-1 ve 1-3'lük skorlarla temsilcimize elenirken rakipten akıllarda kalan tek isim gösterdiği performansla Kampl olmuştu. Bugün gazetesindeki haber şu şekilde;

10 milyon euro iyi para

Sloven orta saha oyuncusunun menajeri Michael Ruhnau, transfer sürecini değerlendirdi. Kampl'ın Salzburg'da mutlu olduğunu dile getiren Ruhnau “Ancak daha büyük bir kulüp onu isterse bunlara gözlerimizi kapatamayız. Fenerbahçe'nin Kampl ilgisini yakından takip ediyoruz. Fenerbahçe ilgimizi çeken ve büyük bir kulüp. 10 milyon euro bonservis ücreti iyi para, önemli bir para. Kampl, Türkiye ve Fenerbahçe'den hoşlandı. Salzburg'un Fenerbahçe ile oynadığı maçta, taraftarlardan çok etkilendi” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle Avrupa kupalarında 2 yıl yer alamayacak olmasını da değerlendiren menajer Ruhnau “Uluslararası şampi-yonalar günümüz futbolunda çok çok önemli. Futbolcuların kendilerini tanıtmaları açısından çok önemli” dedi. Bu eksikliğin Fenerbahçe'ye transfer sürecinde son derece olumsuz rol oynadığını dile getirdi.

Önce el sıkışsınlar

Menajer Michael Ruhnau, öncelikle Fenerbahçe ve Salzburg'un el sıkışması gerektiğine dikkat çekti. “Biz bundan sonra devreye giriyoruz. Elbette Kampl da bu performansını devam ettirmeli” şeklinde konuştu. 1990 yılında Almanya'da dünyaya gelen Sloven yıldız, iki sezondur Avsturya ekibinde forma giyiyor. Merkez orta sahada grev yapan Kampl, Slovenya Milli Takımı'nın formasını 6 kez giydi ve rakip ağlara bir gol gönderdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!