comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'nin radarındaki isme Roma engeli!

18 Kasım 2013, Pazartesi 17:41

Ocak ayı ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği belirtilen Arjantinli orta saha oyuncusu Javier Pastore'ye Roma talip oldu.

İtalya basını, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği belirtilen Paris Saint Germain forması giyen orta saha oyuncusu Javier Pastore'nin sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Roma'ya transfer olacağını belirtti.

Arjantinli oyuncunun Fransız kulübünde fazla şans bulamaması nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçirdiği ve sürekli oynayabileceği bir takıma transfer olmak istediği öğrenildi. 24 yaşındaki oyuncu Fransa Ligue 1'de sadece 7 maça çıkarken, Şampiyonlar Ligi'nde hiç forma şansı bulamamıştı.

Roma sportif direktörü Walter Sabatini ise yıldız oyuncunun Palermo kulübünden, Paris Saint Germain'e transfer olduğu dönemde Palermo'nun sportif direktörüydü. Sabatini'nin Ocak ayında yapacağı hamleyle Pastore'ye Roma formasını giydirebileceği öne sürüldü.

2016 yılına kadar Fransız kulübünde sözleşmesi bulunan Javier Pastore'nin bonservis bedelinin 27 milyon euro olduğu öğrenildi.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!