comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'Taraftar Kuyt'ı istemiyor'! İşte o sözler

16 Kasım 2013, Cumartesi 11:38

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcularından Dirk Kuyt, bir internet sitesi tarafından yapılan ankette Hollandalılar tarafından 'Milli Takım'da görmek istemiyoruz' sonucuyla karşı karşıya kaldı.

Fenerbahçe'nin savaşçı futbolcusu Dirk Kuyt'ın milli kariyeri, ülkesinde tartışma konusu oldu.

Teknik Direktör Louis van Gaal tarafından sürekli aday kadroya çağrılan isimler arasında yer alan tecrübeli futbolcu için Hollandalı taraftarların artık milli takımda yeri olmadığını düşündükleri ortaya çıktı.

Voetbalzone internet sitesinde konuyla ilgili düzenlenen ankette okuyuculara 'Kuyt bundan böyle de hala milli takımda yer almaya devam etmeli mi?' sorusu yöneltildi. Yaklaşık 10 bin kişinin oy kullandığı ankette yüzde 70, Fenerbahçeli futbolcunun artık milli takımda yeri olmadığı yönünde görüş bildirdi.

Yüzde 30'luk bir kesim ise oyuncunun milli formayı giymeye devam etmesi gerektiğini savundu.

Şu ana dek Hollanda Milli Takımı forması ile 98 maça çıkan deneyimli futbolcunun 100 barajını geçmesi için önünde kısa bir yol kaldı.

SNEIJDER TAKİPTE

33 yaşındaki Kuyt 3 kez daha ülkesinin milli formasını giyerse 100 barajını geçen Edwin van der Sar, Frank de Boer, Rafael van der Vaart, Giovanni van Bronckhorst ve Philip Cocu gibi isimlerin yanına katılacak. Hollanda'da Kuyt'ın ardından en çok milli olan isim ise 96 kez ile Galatasaraylı Wesley Sneijder.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!