comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de ilk ayrılık! Okul kaydını sildirdi, gidiyor

16 Kasım 2013, Cumartesi 11:33

Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Joseph Yobo, oğlunun okulundaki ikinci dönem kaydını sildirdi.

Kadrosundaki 10 yabancı oyuncudan 4'ü, kontenjan nedeniyle her hafta tribüne çıkmak zorunda kalan Fenerbahçe'de ilk ayrılık haberi Joseph Yobo'dan geldi.
 
Fenerbahçe'ye 2010 yılında transfer olan ve ortaya koyduğu performansla taraftarın sevgisini kazanan, sempatik hareketleri nedeniyle takım arkadaşları tarafından, “Yobo Dayı” diye çağrılan Nijeryalı savunmacının, devre arasında ayrılmayı kafasına koyduğu öğrenildi. İki sezon kiralık olarak forma giydikten sonra, başarısı nedeniyle sezon başında bonservisi Everton'dan alınan Yobo, sezona 11'de başlamasına karşın, Bruno Alves'in takıma katılması, Egemen'in iyileşmesinin ardından, yabancı kontenjanı nedeniyle tribüne çıkmak zorunda kalmıştı.
 
Haftalardır kadroya giremeyen Nijeryalı savunmacının ayrılmayı kafasına koyduğu belirlenirken, eşi Adaeze Igwe'nin de Acarkent Doğa Koleji'nde okuyan oğulları Joey'un ikinci dönem için kaydını sildirdiği öğrenildi. Adaeze Igwe'nin, okul yönetimine, ikinci dönemde Türkiye'de bulunma olasılıklarının çok az olduğunu, ülkelerine dönmeyi planladıklarını söylediği ifade edildi.

Kaynak: Fanatik
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!