comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal, altyapıdan 12 genci denedi

15 Kasım 2013, Cuma 21:40

Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana altyapıdan 12 futbolcu katıldı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 24 Kasım Pazar günü Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam antrenmanıyla sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı yapılan günün ikinci antrenmanında futbolcuların, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada hücum ve defans organizasyonları çalıştığı bildirildi. Antrenmana, altyapıdan 12 futbolcunun katıldığı belirtildi. 

Kaleciler Mert Günok, Erten Ersu ve Murat Hocaoğlu'nun antrenmanın ilk bölümünde, kaleci antrenörü Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştığı, ikinci bölümdeki hücum ve defans organizasyonlarında dönüşümlü olarak görev aldıkları kaydedildi.

Günün ilk antrenmanında, çeşitli parkurlarda yapılan dayanıklılık koşusunda takımla çalışan Emre Belözoğlu ve Alper Potuk'un akşam antrenmanında takımdan ayrı çalıştığı, milli takımlarda bulunan futbolcuların ise antrenmanda yer almadığı belirtildi. Volkan Demirel ve Kuyt'ın da takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarına devam ettiği ifade edildi. 

Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarına yarın basına kapalı yapacağı çift antrenmanla devam edecek. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!