comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den taraftarlara uyarı; 'Sakın...'

15 Kasım 2013, Cuma 17:38

Sarı-lacivertli kulüp, kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle 3. kez ceza alarak, saha kapatma sınırına geldiklerini belirterek, taraftarlarına küfürlü tezahürat konusunda uyarıda bulundu

Fenerbahçe Kulübü, kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle bu sezon 3. kez ceza alarak, saha kapatma sınırına geldiklerini belirterek, deplasmanda oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçında küfürlü tezahüratta bulunmamaları konusunda taraftarlarını uyardı.

Kulüpten yapılan açıklamada, kazanılan her zaferde, edinilen her başarıda taraftarlarının payı ve emeğinin çok büyük, çok önemli olduğu vurgulanarak, "Dün açıklanan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararlarına göre kulübümüz, Galatasaray maçında yapılan kötü ve çirkin tezahüratlar dolayısıyla 3. kez para cezası aldı ve saha kapatma sınırına geldi" denildi. 

Açıklamada taraftarların küfürlü tezahürat konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri gerektiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray maçında aldığımız 150 bin liralık cezanın yanı sıra kulübümüzün yeni cezalarla karşı karşıya kalmaması ve her şeyden önemlisi şampiyonluğa yürüyen takımımızın, ligin 13. haftasında oynayacağı Beşiktaş maçına, taraftarlarımızın desteğinden yoksun çıkmaması için deplasmanda karşılaşacağımız Medical Park Antalyaspor maçında, küfürlü tezahürat konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini bilgilerinize sunuyoruz."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!