comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'ye üç MÜJDE birden!..

15 Kasım 2013, Cuma 14:37

Bu sezon gösterdiği performansla taraftarlarını memnun eden Fenerbahçe'de üç sakat futbolcudan gelen haber, teknik direktör Ersun Yanal'ın yüzünü güldürdü.

Fenerbahçe'de milli maç arasında hazırlıklar devam ederken sakat olan oyunculardan gelen haberler teknik ekibi sevindirdi.

Son oynanan Galatasaray derbisinde sakatlanan Volkan Demirel'in sakatlığında gelişmeler olduğu ve Beşiktaş derbisine yetişeceği belirtildi. Sakat olan diğer oyuncular Alper Potuk ve Dirk Kuyt'ta ta iyi gelişmeler olduğu ve milli maç arasından sonra Antalyaspor ile oynanacak karşılaşma için iki isimin de hazır olacağı ifade edildi.

Volkan Demirel'in derbide yaşadığı sakatlıktan sonra ilk gelen haberlerde oyuncunun en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı ve Beşiktaş derbisinde oynamasının zor olduğu belirtilmişti.

F.Bahçe'nin bugünkü idmanında milli takımlarda bulunan oyuncular, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mehmet Topal, Salih Uçan, Moussa Sow, Emmanuel Emenike, Bruno Alves, Pierre Webo ve Raul Meireles yer almazken, Volkan Demirel ile Dirk Kuyt ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!