comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den G.Saray'a; 'Oyunlara gelmeyiz'

15 Kasım 2013, Cuma 11:36

Galatasaray'ın kendi başarısızlığını örtmek için gündem değiştirmeye çalıştığını belirten Fenerbahçeli yöneticiler, "Biz sahada konuşuyoruz. Bu oyunlara asla gelmeyiz" dediler

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yöneticilerin Fenerbahçe derbisinin ardından yaptıkları sert açıklamalar pazartesi gününden bu yana manşetleri süslüyor... Özellikle Ünal Aysal'ın Sarı- Lacivertli kulübün Galatasaray kompleksine sahip olduğunu söylemesi gündemi sarsmıştı. Dün Fenerbahçe cephesinden bu açıklamalara aynı sertlikle bir yanıt bekleniyordu. Fakat Sarı- Lacivertliler beklenmedik bir hamle yaptı. Bu konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz yöneticiler, Galatasaray'a kesinlikle yanıt vermeyeceklerini belirttiler.

NELER DÖNDÜĞÜNÜ BİLİYORUZ!

Kendilerine oynanan oyunun farkında olduklarını belirten Fenerbahçeli yöneticiler, "Galatasaray kendi başarısızlığını örtmek için gündemi değiştirmeye çalışıyor. Biz neler döndüğünün farkındayız. Bu açıklamalara yanıt vererek onların ekmeğine yağ sürmeyeceğiz. Fenerbahçe sahada konuşuyor. Oyuna asla gelmeyeceğiz" ifadesini kullandılar. Başkan Aziz Yıldırım'ın da tüm yöneticilerle görüşerek, "Sakın Galatasaray'la ilgili konuşmayın" diye uyarıda bulunduğu belirlendi.
O ARTIK YALNIZ DEĞiL!

Cristian Baroni'nin çok büyük tepki çeken hareketinin aynısının Galatasaraylı Felipe Melo'nun da yaptığı ortaya çıktı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!