comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de büyük kriz!

15 Kasım 2013, Cuma 08:36

G.Saray derbisinde ikinci yarıdaki performansıyla Teknik Direktör Ersun Yanal'ı çileden çıkaran Emenike'ye teknik adam Kadlec'i örnek gösterdi.

Galatasaray maçında yedek kalmasına tepki gösteren, sonradan oyuna girmesine rağmen isteksiz tavırları yüzünden Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın hışmına uğrayan Emmanuel Emenike'nin derbide ısınmaya bile gitmediği öğrenildi.

Yanal'ın, Dirk Kuyt'ın yaşadığı sakatlık sonrası devre arasında Nijeryalı oyuncuya ısınma talimatı verdiği, ancak Emenike'nin buna uymadığı bildirildi. Durumun farkına varan tecrübeli çalıştırıcının yıldız futbolcuya bir hayli sert çıktığı, bunun üzerine Emenike'nin zoraki hafif deparlar attığı kaydedildi. Oyuncunun vurdumduymaz davranışları karşısında adeta çileden çıkan Ersun Yanal'ın, Nijeryalı oyuncuya maç sonrası ciddi uyarılarda bulunduğu, milli takım dönüşünde de performansının masaya yatırılacağı kaydedildi.
Bir de Kadlec'e bak

Fenerbahçe, Emenike konusunda böyle bir krizi yaşamak zorunda kalırken, bu sezon ligde sadece 45 dakika forma giyen Kadlec'in ise sabırla forma beklemesi tüm takıma örnek olarak gösteriliyor. Çek futbolcu yedek kalması ile ilgili olarak, “Ortada bir yabancı kuralı var. Ve bu durum herkes için geçerli. Takımda sadece ben değil birçok kaliteli futbolcu sırasını bekliyor. Ben de çalışmama devam ediyorum. Benim açımdan problem yok. Tabii ki oynamak istiyorum. Ama dünyanın farklı ülkelerinde de bu tip kriterler var” dedi.

Kadlec'in tam bir profesyonellik örneği göstermesi teknik heyeti çok memnun ederken, Çek oyuncunun antrenmanlardaki istek ve arzusu da gözlerden kaçmıyor. Yanal'ın bu oyuncuya forma veremediği için çok üzüldüğü ancak futbolcusunun “tam bir takım oyuncusu” gibi davranmasını öve öve bitiremediği kaydedildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!