comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yıldırım ve Yanal basketbol maçında

14 Kasım 2013, Perşembe 21:38

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ve futbol takımının teknik direktörü Ersun Yanal, maçı Fenerbahçe Ülker bencinin arkasında taraftarlarla izledi.

Basketbol THY Avrupa Ligi A Grubu'nda Fenerbahçe Ülker'in Fransız temsilcisi Nanterre ile oynadığı maça sarı-lacivertli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.
 
Ülker Sports Arena'da oynanan maçta sarı-lacivertli taraftarlar grupta oynanan diğer maçlarda olduğu gibi yine salonun büyük bir bölümünü doldurdu.

Taraftarlar, karşılaşmadan önce takımlarına tezahüratlarla ve marşlarla moral verdi. Taraftarlar özellikle Hırvat basketbolcu Bojan Bogdanovic ile genç oyuncu Kenan Sipahi'ye tezahüratlarla destek oldu.
 
- Aziz Yıldırım, taraftarların arasında

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım karşılaşmayı taraftarların arasında izledi.
 
Maçın başlamasına kısa bir süre kala salona futbol takımının teknik direktörü Ersun Yanal ile gelen Yıldırım, taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yıldırım ve Yanal, maçı Fenerbahçe Ülker bencinin hemen arkasında bulunan bölümde takip etti.
 
Taraftarlar uzun süre Obradovic ve Yanal lehine tezahüratlarda bulundu.
Öte yandan, maçtan önce, Filipinler'de yaşanan Haiyan tayfununda yaşamını yitirenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!