comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal: 'İstifa ederim'

25 Ekim 2013, Cuma 08:37

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, daha önce kendisini Futbol Federasyonu'ndaki görevinden alan Mehmet Ali Aydınlar'ın başkan adayı olmasından büyük rahatsızlık duyduğu öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'de yoluna emin adımlarla devam eden ve 19 puanla liderlik koltuğunda oturan F.Bahçe'de yaşanan kongre sürecinin futbol takımına ve teknik ekibe nasıl yansıyacağı oldukça merak edilen konular arasında yer alıyor. Yeni başkanın kim olacağının belli olmadığı bu dönemde, gelebilecek yeni bir ismin Ersun Yanal ile çalışıp çalışmayacağı haliyle henüz belli değil.

Bu konuda Ersun Yanal'ın duruşu da merak edilirken başarılı teknik adam bu duruma açıklık getirdi. Yanal, Aziz Yıldırım'ın seçime girmemesi veya girip kaybetmesi durumunda gereğini yapacağını ifade ederken, "Böyle bir durum olması halinde ben gereğini yapar ve görevi bırakırım. Ama yeni yönetim benimle ve ekibimle çalışmak isterse yolumuza devam ederiz" dedi.

‘FUTBOLCULAR ETKİLENMEYECEK'

Ersun Yanal, Aziz Yıldırım'ın alacağı karara saygı duyduğunu belirtirken, "Doğru olan, beni teknik direktör olarak seçen Sayın Aziz Yıldırım'ın alacağı karara saygı duymamdır. Aday olup seçilemezse ben de F.Bahçe Teknik Direktörü olarak istifamı verir, yeni seçilecek başkanın kararını beklerim. Doğru olan budur" diyerek Fenerbahçe'de yaşanacak kongre olayını bu şekilde özetledi. Yanal, ayrıca bu süreçten takımın etkilenmemesi için çaba sarf ederken, bir toplantı düzenledi ve oyunculara "Sizinle ilgili bir durum yok. Seçim yapılacak. Bu, F.Bahçe Genel Kurulu'nun konusu. Ödemelerinizle ilgili bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Rahat olun, biz sahadaki oyunumuza bakalım" dedi. Öte yandan Aziz Yıldırım'ın önceki akşam Todori'de verdiği yemeğe de katılan Yanal, desteğini de göstermiş oldu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!