comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ersun Yanal ona diş geçiremiyor

25 Ekim 2013, Cuma 05:36

Ersun Yanal, Bülent Uygun'un çalıştırdığı takımlara karşı 4 maçta da galibiyet göremedi.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Gaziantepspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın, kırmızı-siyahlıların hocası Bülent Uygun'un çalıştırdığı takımlara karşı galibiyeti bulunmuyor.

Ersun Yanal ile Bülent Uygun teknik adam olarak Süper Lig'de daha 4 kez karşılaştı. Ersun Yanal'ın görev yaptığı takımlar, Bülent Uygun yönetimindeki takımları yenemedi. Oynanan 4 maçın 3 tanesinde Bülent Uygun'un görev yaptığı takım kazanırken 1 maç berabere bitti.

2007-08 sezonunda Sivasspor sahasında Trabzonspor'u 2-0 yenerken sonraki sezon Trabzon'da oynanan maç 0-0 bitmiş Sivas'ta oynanan maçı Sivasspor 3-0 kazanmıştı. Bu maçın ardından Ersun Yanal Trabzonspor takımındaki görevini bırakmıştı. Geçen sezon ise Gaziantepspor sahasında Eskişehirspor'u 2-0 yenmişti. Oynanan 4 maçta da Ersun Yanal'ın çalıştırdığı takımlar gol atamadı.

BEKLER ÇALIŞIYOR

Fenerbahçe bu sezon 18 golle en golcü takım olurken kanat beklerinden oldukça iyi katkı aldı. Sol bek oynayan Caner Erkin 4 gol pası verirken Gökhan Gönül 2 asist, geçen hafta sağ bek oynayan Mehmet Topuz 1 asist yaptı. Fenerbahçe'de ayrıca Caner, Yobo ve Bruno Alves 1'er golle savunmadan gelip takıma gol katkısı yaptı. Toplamda defans oyuncularının gollere katkısı 10 gol oldu

GAZİANTEPSPOR GEÇ AÇILIYOR

Gaziantepspor bu sezon Süper Lig'de oynadığı 8 maçta 10 gol kaydetti. Gaziantepspor takımında bu sezon golleri daha çok 2.yarıda attı. Atılan 10 golün 8 tanesi (%80) maçların 2.yarısında atıldı. Gaziantepspor en çok golü ise 46-60.dakikalar arasında kaydetti. (4 gol)


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!