comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yamen Uzun ısrarlı; 'İddiamız sürüyor'

24 Ekim 2013, Perşembe 14:36

Yamen Uzun ”Benden sonra aday olan Hulusi Belgü muhtemelen Sn. Aydınlar lehine çekilecek. Aziz Yıldırım henüz resmi olarak açıklamasa da kısa süre içinde adaylığını ilan edecek, ben Sn. Yıldırım ve Sn. Aydınlar'ın içinde olduğu bir yarışta bulunmaktan keyif alırım, başkan adaylarının kişilere karşı hırslarının dürtüsüyle değil, FB sevgisiyle aday olmalarını bekliyorum” şeklinde konuştu.

Yamen Uzun, adaylığını açıklamasının ardından kısa bir süre sonra, gerçekleştirmeyi planladığı projelerini de ana hatlarıyla basın ve FB camiasıyla paylaştı.

Yamen Uzun ”Herkes ile barış ve Pozitif değişim” sloganıyla göreve talip olduğunu söylemişti. Eğer seçilirse ilk icraatının da FB'yi içine düştüğü yalnızlıktan kurtarmak olacağını belirtti. Uzun”Ben profesyonel bir ekiple tüm Türkiye'deki taraftar ve bu önemli camiayla birlik içinde olacağımız çalışmalar gerçekleştireceğim. Bunun için, adı ”Taraftar A.Ş. ya da Trübün A.Ş” olabilir profesyonel bir şirket kurulmasını sağlayacağım. Bu şirketin büyük hissesi FB Kulübü'ne ait olacak. Bu profesyonel şirket vasıtasıyla hem tribünlerin doğru yönetilmesini sağayacağım hem de taraftarımıza kulübün içinde olacakları bir iş imkanı yaratacağım. Halkla İlişkiler ekibimizin ilk faaliyeti bu önemli proje olacak.

Her kesimle barış için gerekirse ekibimi yanıma alıp tüm kulüplerin kapısını da çalacağım. Bu kulüplerin içine Galatasaray ve Trabzonspor da dahildir” diyerek önemli bir adım attı.

Yamen Uzun seçime kısa bir süre kala kendisine yöneltilen sorular üzerine ”Ben kimsenin listesine dahil olmayacağım. Böyle bir amacım hiç bir zaman olmadığı gibi şu anda da yoktur. Aday olduğumu açıkladığım basın toplantısında söylediklerimin tamamı bugün de geçerlidir, iddiam sonuna kadar devam edecektir. Aziz Yıldırım ve Mehmet Ai Aydınlar ile yarışmaktan keyif duyacağım, tüm başkan adaylarından beklentim kişilere karşı hırslarının dürtüsüyle değil Fenerbahçe sevgisiyle aday olmalıdır” şeklinde cevap verdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!