comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe kayıp istemiyor

24 Ekim 2013, Perşembe 12:37

Spor Toto Süper Lig'de cuma günü Kadıköy'de Gaziantepspor'u konuk edecek lider sarı-lacivertliler, seyircisi önünde çıkacağı mücadelede 3 puanı hedefliyor

Spor Toto Süper Lig'de yarın Kadıköy'de Gaziantepspor'u konuk edecek lider Fenerbahçe, zirvede puan kaybı yaşamak istemiyor. Süper Lig'de 19 puanla zirve yarışını önde götüren sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda seyircisi önünde çıkacağı mücadelede 3 puanı hedefliyor.

Kadıköy'deki son lig maçında 7. haftada Trabzonspor ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe, geçen hafta Kayseri Erciyesspor deplasmanında aldığı galibiyetin ardından, Gaziantepspor önünde de 3 puan arayacak. Fenerbahçe bu sezon ligde iç sahada çıktığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Fenerbahçe-Gaziantepspor mücadelesini hakem İlker Meral yönetecek.

SAKATLARIN DURUMU

Fenerbahçe'de, Meireles, Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu, yaşadıkları sakatlıkların ardından yarınki maçta takımda olmayabilir.

Sakatlıkları nedeniyle Kayseri deplasmanında forma giyemeyen Meireles ve Gökhan Gönül, hafta içinde çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Kayseri Erciyesspor mücadelesinden sonra sol üst arka adalesinde sertleşme oluşan Emre de takımdan ayrı çalışmalar yaptı.

Sarı-lacivertlilerde ayrıca, kaleci Volkan Demirel'in de gribal enfeksiyon nedeniyle rahatsızlığı bulunuyor.

ALPER POTUK CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de sarı kart ceza sınırında bulunan Alper Potuk, yarınki maçta da forma giyip bir kart daha görmesi durumunda 10. haftada Bursaspor deplasmanında cezalı duruma düşecek.

Sarı-lacivertli futbolcunun, ligde Torku Konyaspor, Eskişehirspor ve Trabzonspor maçlarında olmak üzere toplam 3 sarı kartı bulunuyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!