comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım'a içeriden şok istek: 'Bırak...'

16 Ekim 2013, Çarşamba 10:37

Fenerbahçe'de eçimli olağanüstü genel kurul tarihi olan 2 Kasım yaklaştıkça da gelişmeler de artıyor.

Fenerbahçe'de sular her geçen gün daha da ısınıyor. Seçimli olağanüstü genel kurul tarihi olan 2 Kasım yaklaştıkça da hareketlilik artıyor.

Şu ana kadar Yamen Uzun ve Hulusi Belgü'nün dışında başkanlığını resmen açıklayan bir isim yok. Özellikle Aziz Yıldırım'ın yeniden başkanlığa soyunup soyunmayacağı, buna paralel olarak da Mehmet Ali Aydınlar'ın adaylığını koyup koymayacağı halen gizemini koruyor. Ancak camiada ortak görüş; Aziz Yıldırım'ın yeniden aday olacağı şeklinde.

İşte bunun için de Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay'ın, cuma günü kulüpte yapılacak olan geleneksel bayramlaşma töreni öncesinde başkan Aziz Yıldırım ile bir araya geleceği öğrenildi.

Bu buluşmada daha önce bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe'de bu olayları ben yaşasaydım aday olmazdım” diyen Günay'ın, Aziz Yıldırım'dan aday olmamasını isteyeceği ifade edildi.

"SADECE TELKİNDE BULUNABİLİRİM"

Aziz Yıldırım ile bir araya gelmesi halinde Yüksel Günay'ın, “Camiadan ve kongre üyelerinden bir kısım tepkiler alıyoruz. Başkan adayı olup olmamak sizin fikriniz ancak ben size sadece telkinde bulunabilirim. Bu dönem için aday olmamanız yerinde bir karar olur. Yine de kararı kendiniz vereceksiniz. Kulüp de bu durumda yıpranıyor. Bunu durduralım” diyerek tavsiyede bulunacağı öğrenildi. Bunun yanı sıra Yüksel Günay'ın, kongre üyelerinden gelen tepkileri de başkan Yıldırım'a ileteceği ifade edildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!