comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İşte Fenerbahçe'nin yolcu listesi!

15 Ekim 2013, Salı 09:32

Fenerbahçe sezonun ikinci yarısı için şimdiden transfer planları yapıyor. İşte yabancı kontenjanı dolayısıyla takımdan ayrılacak liste..

F.Bahçe'de Semih, Cristian, Serdar ve Yobogönderiliyor. Kadro dışı bırakılan Semih ile Serdar'a kolaylık sağlanacak. Afrika Kupası'na gidecek Yobo zorluk çıkarırsa kiralanacak. Kadroya giremeyen Cristian da satılacak

Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe sezonun ikinci yarısı için şimdiden transfer planları yapıyor. En çok ihtiyacı duyulan ise "gerçek bir 10 numara." Ersun Yanal'ın isteğiyle yerli ve yabancı adaylar takibe alındı. Alınacak oyuncu henüz belli değil ama gönderilecekler şekilleniyor. 

LİSANSI BİLE YOK 
Yolcuların başında sezon başında kendisine kulüp bulamayan ve Dereağzı'nda tek başına çalışan Semih var. Bir ara affı da konuşulan tecrübeli oyuncuya lisans bile çıkarılmadı. Eskişehirspor ve Bursaspor ile temasa geçen Semih'in bonservis bedeli sorun olmuştu. F.Bahçe, 1 milyon euro bonserviste direniyor. 

YOBO DA YOLCU 
Bruno Alves'in transferiyle boşa çıkan Yobo için de formül aranıyor. Bonservisi Everton'dan alınan Nijeryalı oyuncunun sakatlığının olması sorun. Afrika Kupası'na gidecek olması da gözden çıkarılmasını kolaylaştırıyor. Yobo gerekirse kiraya verilecek. Yabancı kontenjanına takılan Cristian Baroni de Brezilya'dan gelen teklifleri değerlendirip "elveda" diyecek.

BONSERVİSİ EL YAKIYOR
Sakatlık sonrası eski formuna ulaşamayan Serdar Kesimal'ın talipleri çok. Ancak F.Bahçe'nin belirlediği 2.5 milyon euro'yu veren yok. Bu nedenle yönetim Serdar'ın gitmesi için kolaylık sağlayacak. Tecrübeli stoper için başta Rizespor ve Gaziantepspor olmak üzere kapıyı çalan takım çok. Kendisine lig başlarken haber verilmesine kızan Serdar'a hak veren yönetim bonservisinde indirim yapmayı ciddi ciddi düşünüyor. Ara transferde Serdar'ın kiralanması da bir başka ihtimal.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!