comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de A2'ye gitmeyi reddeden isim!

21 Eylül 2013, Cumartesi 10:12

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın takımda istemediği isimlerden biri olan Serdar Kesimal'in kiralık olarak gitmeyi kabul etmediği, ısrarla bonservisini istemesi üzerine iplerin koptuğu ortaya çıktı.A2 takımı ile çalışmama kararı alan genç oyuncu devre arasında da transfer yapmazsa tüm sezonu boşa geçirecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın takımda düşünmediği Serdar Kesimal adeta tek başına kaldı.

Yanal'ın performansını beğenmediği genç oyuncuyu kiralık olarak göndermek istediği ancak Serdar'ın “Bonservisimi almadan ayrılmam” resti sonrası ciddi bir krizin yaşandığı ortaya çıktı. A2 takımı ile de çalışmayan ve tek başına antrenman yapma kararı alan Serdar Kesimal, devre arasında da yönetimin istediği yönde bir transfer yapmaz ise tüm sezonu yapayalnız, maç yapmadan, bireysel idmanlarla geçirecek.

Transfer döneminde başta Çaykur Rizespor olmak üzere bir çok kulübün listesinde bulunan genç oyuncu tüm teklifleri geri çevirirken, futbol hayatındaki belki de en verimli çağını da riske atmış oldu. Kayserispor'dan 4 milyon euro artı Gökhan Ünal karşılığında Fenerbahçe'ye gelen Serdar Kesimal için hiçbir kulübün bonservis bedeli ödemek istemediği belirtildi. Bu yüzden kiralama formülü getiren kulüplerin genç oyuncunun performansına göre hareket etmeyi planladığı kaydedildi.

BRAVO KRASİC

Bu arada Yanal'ın yine takımda düşünmediği isimlerden olan Krasiç'in Bastia gibi Fransa liginde kalma mücadelesi veren bir takıma gitmeyi kabul etmesinin tecrübeli çalıştırıcıyı çok şaşırttığı belirtildi. Futbol oynamak istediğini ifade eden CSKA ve Juventus kariyerli futbolcunun bu hamlesini Yanal takdirle karşıladı. Yanal'ın takımda düşünmediği diğer isimlerden de Krasiç gibi bir hareket etmesini beklediği, bu adımın hem kulüp, hem de oyuncu için faydalı olacağını savunduğu bildirildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!