comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ve Sow Ersun Yanal hakkında konuştu!

21 Eylül 2013, Cumartesi 10:12

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın Sivasspor ve Kasımpaşa maçlarında kadroya almadığı Moussa Sow, "Reaksiyonum üzüntümdendi. Bu, ayrılacağım anlamına gelmez" dedi.

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, kadroya giremediği için yaşadığı sorunun her futbolcunun her kulüpte başına gelebilecek bir olay olduğunu söyledi.

Sow, "Fenerbahçe'ye imza attığım günden bu yana hiçbir pişmanlık duymadım. Oynamadığım zaman verdiğim reaksiyon, o üzüntünün bir parçasıydı. Ancak bu Türkiye'den ayrılacağım anlamına gelmez" dedi.

Sürekli kendisine geleceğiyle ilgili soruların sorulduğunu belirten golcü futbolcu, "Buraya 4.5 yıllığına geldim. Önümde 3 yıl daha var. Hedefim bu sözleşmeyi tamamlamak. Geleceğin ne göstereceğini bilmiyorum ama şu anda ayrılık çok çok uzak gözüküyor" diye konuştu.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın kendisini kadroya almamasıyla ilgili sorunun bittiğini belirten Senegalli yıldız, "Sadece böyle bir sorun yüzünden kariyer planlamamı değiştiremem. Basit bir sorundu ve bitti. O konuyu tamamen kapattım. Daha iyi çalışıp takıma girme savaşı vereceğim. Hoca da bana hazır olduğumda formayı verecek" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!