comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Pierre Webo'dan Beşiktaş - G.Saray yorumu

20 Eylül 2013, Cuma 17:08

Fenerbahçeli Pierre Webo, gündeme dair ilginç açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Kamerunlu golcüsü Pierre Webo, yayıncı kuruluş LigTV'ye ilginç açıklamalarda bulundu.

Webo, Fenerbahçe olarak her zaman zirveyi hedeflediklerini belirterek Beşiktaş - Galatasaray derbisi ile ilgili de yorumda bulundu.

İşte O açıklamalar:

"KONYASPOR KAZAYDI"

Konyaspor maçı bizim için bir kazaydı. Bu maçtan sonra çok iyi bir şekilde çalışıp kendimize geldik. Hücum oyuncusu olarak gol atmak benim için çok güzel bir duygu ama attığım gollerin takımımıza galibiyeti getirmesi, beni daha çok mutlu ediyor. Takımda ki arkadaşlarımla birlikte çalışmaktan çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Fenerbahçe taraftarının, önünde oynamaktan da mutluluk duyuyorum.

"İLK DERBİMDE G.SARAY'A 2 GOL ATTIM"

"En son Galatasaray derbisinde golüm vardı. Galatasaray karşı ilk derbi maçımdı. Galatasaray'a iki gol atmıştım, attığım goller beni çok mutlu etti. Performansım, ilerleyen zamanlarda üzerine ekleyerek daha iyi bir duruma gelecek."

"OYUNCULAR ARASINDA SIKINTI YOK"

"Takım içerisinde, kendi aramızda hiçbir sorun yok. Biz Fenerbahçe'nin oyuncularıyız, her zaman zirveye oynayan bir takımız, bu nedenle spekülasyonlar olabilir."

HOLMEN YORUMU

"Sadece yabancı futbolcular için değil, her oyuncu her zaman sahada olmak ister. Samuel Holmen uzun süredir tanıdığım bir oyuncu ve her zaman birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Uzun süre oynamamak sadece Holmen'i değil her futbolcuyu etkiler. Holmen çalışmalarını devam ettirdi ve takıma girmeyi başardı. Performansıyla da diğer oyuncular için itici güç oldu."

YENİ SİSTEME ADAPTE OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"

"Ersun Yanal'ın farklı bir çalışma tarzı var. Teknolojiden çok iyi faydalanıyor. Futbolcuların tek tek verisinin kaydedildiği veri sistemini kullanıyor. Futbol her gecen zaman daha da modernleşiyor. Futbolcular olarak bu yeni sisteme kendimizi alıştırmamız gerekiyor. Geçen sezon böyle bir sistemimiz yoktu, elimizden geldiğince bu sisteme uyum sağlamaya çalışıyoruz. Önümüzde ki maçları kazandıkça, takım olarak yeni sisteme adapte olmamız kolaylaşacak. Kendi tarzı olan bir oyuncu olarak, kim daha iyi çalışırsa onun oynayacağına inanıyorum."

"TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK"

"Fenerbahçe'de her zaman hedefler yüksek olmuştur. Bu sezon tek hedefimiz Şampiyon olmak. Kişisel olarak benim için önemli olan bir sonra ki maçtır. Maçlarımızı tek tek kazanarak ve adım adım giderek şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum."

"RAKİBİMİZ GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ"

Ligde şampiyonluk yarışı için rakip olarak, Galatasaray ve Beşiktaş'ı söyleyebilirim. Beşiktaş lige iyi bir başlangıç yaptı. Galatasaray da üç kulvarda yoluna devam ediyor. Fenerbahçe olarak biz iyi oynadığımız sürece diğer takımların ne yaptığının çok fazla bir önemi yok.

"BEŞİKTAŞ, G.SARAY KARŞISINDA BİR ADIM ÖNDE"

"Galatasaray ve Beşiktaş takımı nasıl oynaması gerektiğini bilen takımlar. Türkiye'nin önemli derbilerinden birisini oynayacaklar. Beşiktaş formda gözüküyor, dinamik ve hareketli bir futbol yansıtıyorlar. Beşiktaş'ı Galatasaray Karşısında bir adım önde görüyorum."
 

"ELAZIĞSPOR'A SAYGI DUYUYORUZ"

"Elazığspor ile kendi seyircimizin önünde oynayacağız. Elazığspor'a saygı duyuyoruz ciddi bir rakip fakat maçın favorisi biziz. Antrenmanlarda sıkı çalışmamız rakibimizi ne kadar ciddiye aldığımızın bir göstergesidir. Futbolda her şey mümkün üç puan için elimizden geleni yapacağız."

"SOYUNMA ODASINDA ÇOK HIRÇIN BİR KONUŞMA GEÇTİ"

"Fenerbahçe'ye transfer olduğumda hayatımda birçok şey değişti. Fenerbahçe'ye geldiğim ilk hafta Sivasspor'a 2-1 yenildiğimiz maçta soyunma odasında çok sert çok hırçın bir konuşma geçti arkadaşlarımız arasında. Mersin maçını 1-0 kazanmamızdan sonra da, yüksek tansiyonlu bir soyunma odasına şahit oldum. Arkadaşlarımız daha fazla gol atmalıyız şeklinde söyleniyorlardı. Fenerbahçe her zaman daha fazlasını arzulayan bir takım. Fenerbahçe'deki baskı ortamı benim kendimi geliştirmemi sağladı. Performansımı her geçer zaman üstüne koyarak geliştirmeyi amaçlıyorum."

"İNSANLARIN BAKIŞ AÇILARI DEĞİŞTİ"

"Fenerbahçe'ye geldikten sonra sokakta ki insanların bana bakış açıları değişti. İnsanlar yanıma gelip fotoğraf çektirmek istiyorlar. Bu esnada bana olan sevgilerini çok iyi yansıtıyorlar. Bana olan sevgileri Fenerbahçe'de iyi işler yaptığımı hissettiriyor."

"TRABZONSPORLU BİR TARAFTAR RESİM ÇEKTİRMEK İSTEDİ"

"Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra Trabzonsporlu bir taraftar benime fotoğraf çektirmek istedi ve beni İstanbul Büyükşehir Belediyeli bir futbolcu olarak sevdiğini söyledi."

"TARAFTARA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"Fenerbahçe taraftarı çok mükemmel ve çok ateşli olan bir taraftara sahip. Fenerbahçe taraftarı o kadar büyük ki onların önünde oynarken kendimi küçük hissediyorum. İlk geldiğim günden beri bana gösterdikleri saygı ve sevgi için taraftarımıza çok teşekkür ediyorum."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!