comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de tribüne çıkacaklar netleşti!

20 Eylül 2013, Cuma 13:18

Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında sahasında Sanica Boru Elazığspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de tribüne çıkacak yabancılar netleşti.

Spor Toto Süper Lig'de yarın Elazığspor ile karşılaşacak sarı-lacivertliler, rakibini yenerek ligde üst üste dördüncü galibiyetini almak istiyor. Lig'in 5. haftasında yarın Kadıköy'de Elazığspor'u konuk edecek Fenerbahçe'nin hedefi ligde 4'te 4 yapmak...

Ligde 2013-2014 sezonunun ilk maçında deplasmanda Torku Konyaspor karşısında aldığı 3-2'lik mağlubiyetin ardından üç maçını da kazanan sarı-lacivertliler, Elazığspor karşısında da kazanarak seriyi dört maça çıkarmayı hedefliyor. Bu sezon seyircisi önünde çıktığı iki lig maçında maçında Eskişehirspor'u 1-0 ve Sivasspor'u 5-2'lik skorlarla yenen sarı-lacivertli takım, Elazığspor karşısında da 3 puan almak istiyor.

Elazığspor maçı öncesi Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle tedavisi süren ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Emre Belözoğlu dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, ligin son iki haftasında sahaya sürdüğü ilk 11 kurgusunda fazla değişik yapması beklenmiyor ama Sow'un antrenmanlardaki formu Yanal'ı düşündürüyor. Emenike'nin son maçlardaki formsuzluğu bu maçta kendisini tribüne yollayabilir. Bu durumda antrenmanlardaki formuyla dikkat çeken Sow Kadıköy'de taraftarın huzuruna çıkabilir.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Yunus Yıldırım yönetecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!