comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aydınlar sonunda patladı!

31 Ağustos 2013, Cumartesi 17:38

Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri'nin yaptığı açıklamalarından ardından hakkında söylemlere cevap verdi.

Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri'nin yaptığı açıklamalarından ardından hakkında söylemlere cevap verdi.

İşte Mehmet Ali Aydınlar'ın o açıklaması...

"Kamuoyunun dikkatine...

Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticilerinin gazetecileri çağırarak servis ettikleri belgelerle kamuoyunda yaratmış oldukları gündem ve Başkanlık dönemimdeki Türkiye Futbol Federasyonuna, dolayısıyla şahsıma yönelik yapmaya çalıştıkları suçlamalar üzerine açıklama yapma gereği doğmuştur.

YETER ARTIK!

Evet, gerçekten yeter artık. Buradan Fenerbahçe'nin yönetimine net bir şekilde sesleniyorum... Gizemli belge tanımlamaları, perdenin arkasındaki gizli güçler imaları ve türlü taktiklerle biçimlendirdiğiniz iletişim stratejilerinin, 106 yıllık dev bir kurumu düşürmüş olduğu uçurum açık ve net ortadadır. Artık haberleri gazetelerden okuyarak bilgi sahibi olma çabasındaki büyük Fenerbahçe taraftarını yanıltma, etkileme ve onların gücünü kullanma çabasıyla oluşturmaya çalıştığınız kalkanın, bu kulübün geleceğini de yok edecek demir bir perdeye dönüştüğünü biraz vicdan sahibi iseniz görün. Görün ki, şahsi bekanızı kurtarmaya dönük taktikleri bir an olsun bir kenara bırakıp, ülkenin en büyük kulübünün düşürmüş olduğunuz bu durumdan nasıl çıkabileceğini ve uğrattığınız zararları nasıl tazmin edeceğinizi düşünmeye çalışın.

Gerçekten yeter artık... Getirmiş olduğunuz noktada bu büyük kurumun medyadaki haber gücünü kullanarak "Gerçekleri saptırma" amacıyla yaptığınız haberlerin her gün bu Kulübe biraz daha darbe vurduğunu, bunun da onarılmaz yaralara sebebiyet verdiğini görmeye çalışın.

Yapmış olduğunuz açıklamalarda "pazarlık belgesi" diye servis ettiğiniz bir belge var... Size buradan açıkça sesleniyorum... Bu belgeyi ve pazarlığı kim yaptıysa esas onların adını ortaya çıkartın. Tüm kamuoyunun bilmesini isterim ki, bu pazarlık asla eski federasyon tarafından yapılmamıştır. Fenerbahçe yöneticileri görüşemedikleri için eski federasyon sadece UEFA'dan randevu almıştır. Buradan net bir şekilde açıklıyorum; UEFA ile yapılan bu pazarlık üç Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi ve bir avukat tarafından yapılmıştır. Gerçekten vicdanlı ve dürüst insanlar iseniz bu yöneticilerin isimlerini açıklayın, ya da bu yöneticiler ortaya çıkıp dürüstçe bu süreci anlatsınlar.

Gelinen nokta gösteriyor ki, adalet, vicdan ve doğrular adına susmak ve sessiz kalmaya çalışmak, hedefi sadece bu kurum üzerinde vesayet oluşturmaya çalışanlara fırsat sağlıyor. Önümüzdeki günlerde gelinen nokta ve tamamlanan Sportif Yargılama ile ilgili yaşananları tüm çıplaklığıyla kamuoyu ile paylaşacağım.

Saygılarımla
Mehmet Ali Aydınlar"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!