comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de sürpriz bir başkan adayı!

31 Ağustos 2013, Cumartesi 16:35

Eski Fenerbahçe yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp, sarı lacivertli kulüpteki seçim hakkında açıklamalarda bulundu.

Alex de Souza ve Nicolas Anelka transferleriyle adını Fenerbahçe camiasına duyuran eski Fenerbahçe yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp, şahsına ait mikro blog sitesi twitter'dan Seçimli Genel Kurul'a dair açıklama yaptı.

Hakan Bilal Kutlualp, önemli olanın Fenerbahçe olduğunu dile getirerek; "Her kongre üyesi aday olabilir ancak bu süreç Fenerbahçe'nin büyüklüğüne ve ciddiyetine yakişan şekilde olmalıdır.Bu edebiyete kadar yaşıyacak olan Fenerbahçe'nin normal süreci olarak görülmeli, bir rövanş havasına sokulmamalıdır. İster şu anki yönetim seçilsin ister başka bir yönetim seçilsin bu durumdan kazançlı çıkması geren Fenerbahçe'dir. Kişiler kurumdan önce gelmemelidir." dedi.

"ALNININ AKIYLA ÇIKACAK BÜYÜKLÜK"

Kutlualp; "Fenerbahçe yönetiminde kim olursa olsun her şartta en zor durumdan bile alnının akıyla çıkacak büyüklüğe fazlasıyla sahiptir.Ancak kongreye olan iyi aylık süre heba edilmemeli gereksiz bir yüksek seçim tansiyonuna müsade edilmemelidir. Özellikle futbol takımının negatif etkilenmesine müsade edilmemelidir. Çünkü bu durum geçicidir ve Fenerbahçe'nin her günü kıymetli ve önemlidir.

Adayların ve aday olacakların geçmiş üstüne değil gelecek üstüne bina kurma vizyonları çok önem kazanmalıdır. Fenerbahçe kimsenin hesaplaşacağı bir yer olamaz. Sadece daha fazla hizmet etmenin bir adresi olabilir. Bu iki ay sakin geçmeli ve herkes söylemlerinde azami hassasiyatı göstermeli."

"Şu andan itibaren birbirine sevgi ve saygıyla davransın, duşmanlarimizi sevindirmeyelim" diyerek sözlerini noktaladı.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!