comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama!

30 Ağustos 2013, Cuma 20:20

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, CAS kararları ile ilgili kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün resmi internet sitesi aracılığı ile açıklamada bulundu.

Yıldırım, Avrupa Kupaları'ndan men edilme kararları ile ilgili adaletin uygun tecelli edeceğine inandığını söyledi.

İşte Aziz Yıldırım'ın açıklaması:

"Bugünkü bazı basın organlarında Yargıtay kararları hakkındaki beklenti ve değerlendirmeleri içeren ve bana ait olduğu öne sürülen tüm haberler asılsızdır.

Gerek Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı, gerekse T.C. vatandaşı Aziz Yıldırım olarak, adaletin hakkaniyete uygun bir şekilde tecelli edeceğine dair düşünce ve inancım tamdır.

Bilindiği üzere Aziz Yıldırım özgürlüğü kısıtlıyken dahi başında Türkiye Cumhuriyeti ibaresi taşıyan kurumların meşruiyetini tartışmamış ve bir an olsun tartışmaya dahi açmamıştır.

Bununla birlikte beşeri kaynaklı her türlü kararın tartışılması yolundaki düşüncem, Türkiye menfaatleri göz önüne alındığında değişmemiştir ve değişmeyecektir.

Sonuç olarak bugüne kadar kamuoyunun şahit olduğu üzere, hakkımda ve hakkımızda verilen her türlü karar ne kadar tartışılır ve ne kadar kabul edilemez nitelikte olsa dahi, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir ferdi olarak bu kararların her şart ve koşulda saygıyla karşılandığını ve karşılanacağı hususundaki tavır ve duruşumuzda herhangi bir değişiklik olmadığını ve olamayacağını kamuoyunun bilgisine sunarım

Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı
"



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!