comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Jimmy Durmaz'ın babası: 'F.Bahçe rüya..'

30 Ağustos 2013, Cuma 18:20

Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimali bulunduğu iddia edilen Jimmy Durmaz'ın babası, açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Jimmy Durmaz'ın babası Simon Durmaz, yaptığı açıklamada oğlunun sarı lacivertli formayı giymesinin 'bir rüyayı gerçekleştirmek' olarak nitelendirdi.

Simon Durmaz "Jimmy, Malmö'de oynarken Türkiye'ye gelme gibi bir düşüncesi yoktu. Bizim için sürpriz oldu. Türkiye'de mutlu, zamanla çok daha iyi performans gösterecek. Kimseyi mahçup etmeyecek bir performans ortaya koyuyor. Biz de kendisinin Türkiye'de olmasından dolayı çok mutluyuz " dedi.

FENERBAHÇE OLURSA, BİZİM İÇİN BİR RÜYANIN GERÇEKLEŞMESİ OLUR

Radyospor'a konuşan Simon Durmaz, Jimmny'nin İsvec Milli Takımı'nın Norveç'te yaptığı son maçta 90 dakika oynadığını belirterek sarı lacivertli takıma transfer ihtimali ile ilgil konuştu.

Fenerbahçe'ye transfer olasılığı için "Bu bizim için gurur verici bir durum. Eğer Fenerbahçe olursa çok güzel olur; ama Jimmy de Gençlerbirliği'nde çok mutlu. Gercekten de Gençlerbirliği'nde çok mutlu. Fenerbahçe olursa bu bizim için bir rüya olur. Büyük bir kulüp. Rüyanın gerçekleşmesi olur. Şu anda Jimmny'nin kafasını karıştırmak istemiyoruz. Önemli olan şu anda takımı Gençlerbirliği için elinden geleni yapmalı" şeklinde konuştu.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!