comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kuyt'a Ada'dan sitem dolu mesaj!

15 Ağustos 2013, Perşembe 22:17

Fenerbahçeli Dirk Kuyt'ın Hollanda Milli Takımı kampında hava topu mücadelesi sırasında çarpıştığı Swansea City'li Jonathan De Guzman'ı sakatlamasının ardından Ada ekibinden ilginç bir sitem geldi...

Hollanda Milli Takım kampında Swansea Cityli Jonathan De Guzman ile çarpışan ve takım arkadaşının hastaneye kaldırılmasına sebep olarak gösterilen Fenerbahçeli Dirk Kuyt'a ilginç bir sitem geldi.

Kuyt ile çarpışan De Guzman'ın bir süre sahalardan uzak kalacağının kesinleşmesinin ardından Swansea City kulübü yöneticilerinden John van Zweden, twitter üzerinden Fenerbahçeli oyuncuya sitemle dolu bir teşekkür etti.

Zweden, twitter üzerinden attığı Flemenkçe yorumda, "Dirk Kuyt'a bu kaba hareketinden dolayı teşekkürler. Sayesinde bizim maçımızda oynayamayacak" ifadelerini kullandı. Bu yorumun ardından Türk kullanıcıların Zweden'e tepki yağdırdığı da gözlerden kaçmadı

Swansea'nin önemli oyuncularından De Guzman'ın Hollanda Milli Takım kampında Dirk Kuyt ile girdiği hava topu mücadelesinin ardından beyin sarsıntısı geçirdiği tespit edilmiş ve sahalardan 10 gün boyunca uzak kalacağı ifade edilmişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!