comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Benfica muhalefeti de Cardozo'nun yanında!

07 Ağustos 2013, Çarşamba 11:33

Oscar Cardozo olayı Benfica da gündemdeki yerini kaybetmiyor. Kulübün eski başkanı ve muhalif ismi Jose Veiga, Oscar Cardozo'ya saygı gösterilmesi gerektiğini savundu.

Benfica kulübünün eski başkanı Jose Veiga, yaptığı açıklamada Oscar Cardozo'nun durumunun bir an önce çözüme ulaştırılmasını ve Paraguaylı yıldız forvetin 'geçmişine saygı duyulması' gerektiğini açıkladı.

Veiga; "Kupa finalinin ardından Cardozo'nun acımasız görüntülerini hatırlıyorum ama bu sorun şimdiye kadar çözülmeliydi. Benfica, sporcularının geçmişine saygı göstermek zorundadır. Cardozo Benfica'ya çok şey verdi ve bu kulüpten ayrılacaksa şerefiyle, haysiyetiyle ayrılmalıdır." dedi.

"BAŞKAN OYUNCUYA SAYGI GÖSTERMELİ"

Jose Veiga, radyoya yaptığı açıklamalarına şu sözlerle devam etti; "Kulüp ve başkanı oyunculara gereken saygıyı göstermelidir. Oyuncuyla teknik direktörün birbiriyle olan iletişimi kopuk olabilir. Ancak, hatalara uzun süre devam etmemelidir."

Benfica'nın eski başkanı; "Kupa finalinin ardından Oscar Cardozo'ya gider, bir basın toplantısıyla bu sorunu çözmesini, özür dilemesini söylerdiniz. Her şeyin iyi olduğuna emin olduktan sonra tarafları tatile yollardınız. Eğer satılacaksa da Cardozo hemen satılmalıdır. Bu iş acilen yapılmalı. Teknik direktör de sadece antrenmanları değil bu tip sorunları da kendisine dert etmeli. Ne yazık ki bunlar gerçekleştirilmedi" diyerek sözlerini noktaladı.

Oscar Cardozo, iki kez Benfica başkanı Luis Vieira ile görüşerek kulüpten ayrılmak istediğini dile getirdi. Cardozo'yu ayrılık eşiğine getiren olay ise Vitoria Guimaraes ile oynanan kupa finalinin ardından teknik direktör Jorge Jesus ile kavga etmesiydi. 
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!