comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emenike'de şok şüphe!

07 Ağustos 2013, Çarşamba 11:33

Emenike'nin geçtiğimiz yaz dizinden geçirdiği ağır operasyon sarı-lacivertlileri tedirgin ediyor.

Fenerbahçe'nin Emmanuel Emenike'nin transferi için kulübü Spartak Moskova ile yaptığı anlaşmayı duyurması gündeme bomba gibi düştü. 13 milyon avro'ya iki kulüp el sıkışırken sarı-lacivertli kulüp "Oyuncunun sağlık kontrollerinden geçmesi ve oyuncu ile anlaşmaya varılması halinde geçerli olacaktır." ifadelerini kullandı.

DİZİNDEKİ OPERASYON KRİTİK

Nijeryalı bitirici golcü Emenike'de sarı-lacivertli cephede tek endişe dizinden yaşadığı sakatlık ve devamında gelen ameliyat. Sakatlığı sebebiyle geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünde forma giyemeyen Emenike'nin dizindeki sakatlığın ise geçmişte Marco Aurelio'nun yaşadığı kritik sakatlıkla aynı olduğu öğrenildi.

Aurelio'nun artsoskopi yöntemiyle diz kıkırdağının yüzeyi törpülenerek yıkanmış ve oyuncunun futbol hayatı tehlikeye girmişti. Emenike de aynı teknik ile ağır bir ameliyattan geçerken Fenerbahçe'de Emenike üzerine yapılacak sağlık kontrolünün oldukça kapsamlı olması bekleniyor.

DÜZELDİ AMA TEKRAR NÜKSEDEBİLİR KORKUSU

Ameliyat ile problemi giderilen ve sahalara tekrar geri dönen Emenike'nin bu sakatlığının yeniden nüksedebileceği ve dizine yapılan operasyonun geçiciği olduğu konusunda bir endişe var. Son olarak Moussa Sow'un transferinde imza öncesi yapılan sağlık kontrolünün düzgün bir şekilde yapılamaması ve oyuncunun sakat olarak imza attığının daha sonra ortaya çıkması camiada şoke etkisi yaratmıştı.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!