comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal'ın yeni bitirici timi! Emenikeli o 11

07 Ağustos 2013, Çarşamba 11:33

Ersun Yanal'ın Cardozo'ya tercih ettiği Emmanuel Emenike'nin sarı lacivertli takıma transferinin açıklanmasının ardından gözler sarı lacivertli ekibin yeni hücum hattı formasyonuna çevrildi.

Fenerbahçe, Spartak Moskova forması giyen Emmanuel Emenike transferini açıklamasının ardından gözler sarı lacivertli ekibin hücum ve orta saha hattının yeniden şekillenmesi bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 6+0+4 kararına göre en fazla 6 yabancı oynatabilecek olan sarı lacivertli ekipte, Yanal'ın Cardozo'ya tercih ettiği Nijeryalı golcünün transferinin mutlu sona ulaşmasının ardından deneyimli teknik adamın kafasındaki ilk 11'de netlik kazanmaya başlıyor.

2011/2012 sezonunun başında Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra, aynı dönemde Rusya Premier League ekiplerinden Spartak Moskova'ya giden Emmanuel Emenike'nin sarı lacivertli takıma geri dönmesinin en fazla Pierre Webo'yu olumsuz yönde etkilmesi beklenirken, Yanal'ın tercihini Sow-Emenike ikilisinden yanan kullanacağı tahmin ediliyor.

Sarı lacivertli ekipte ayrıca, orta saha hattını en büyük oranda etkiliyen bölge ise savunma olacak. Michal Kadlec ve Bruno Alves'in ilk 11'in gediklililerinden olması beklenirken, Alves partner olarak Yobo'nun tercih edilmesi durumunda ise Yanal orta sahasında tercihini yerli oyunculardan kullanmak zorunda kalıyor.

Ersun Yanal'ın sarı lacivertli ekibin hücum hattında ise en fazla ve en düzenli sorumluluğu Emenike-Sow ve Kuyt üçlüsüne emanet etmesi bekleniyor.

İŞTE YANAL'IN 3 FARKLI 11'İ





 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!