comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe Avusturya'yı susturdu! 'Rüya bitti'

07 Ağustos 2013, Çarşamba 01:19

İlk maçta hakemi yerden yere vuran ve hak etmedikleri bir sonuç aldıklarını ifade eden Avusturya basınına Fenerbahçe'nin 3-1'lik net galibiyeti sonrasında malzeme çıkmadı.

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Salzburg'u Kadıköy'de 3-1 devirip tur vizesi alması Avusturya basınını susturdu. İlk maçta galibiyeti hak eden taraf olarak Salzburg'u gösteren yazılı ve görsel basında tam anlamıyla hüsran vardı. İşte Avusturya görsel ve yazılı basınından Fenerbahçe - Salzburg maçına dair satırbaşları:

KURIER: "SALZBURG İÇİN SON DURAK İSTANBUL"

Kurier Gazetesi, "Salzburg için son durak İstanbul" başlığıyla haberi duyurdu. Salzburg'un erken bulduğu golle öne geçmesine rağmen Meireles, Sow ve Webo ile çabuk geri dönüş yapan Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi rüyasına son verdiği belirtildi. Avusturya temsilcisinin Avrupa serüvenine UEFA Avrupa Ligi'nde devam edeceği aktarıldı.

LAOLA: "YİNE HEZİMET"

Altı senedir Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma başarısı gösteremeyen Salzburg'un, bir şansı daha İstanbul'da teptiğini vurgulayan Laola Televizyonu, takımlarının oyuna flaş bir başlangıç yaptığını söyledi. Fenerbahçe'nin bu hızlı başlangıca çabuk cevap verdiği belirtilirken hakemin yönetimi yine eleştirildi. İlk yarıda Fenerbahçe'nin kontrolünde olan oyunun sistem değişikliği ile birlikte Salzburg lehine döndüğü ifade edildi. İlginç bir şekilde Fenerbahçe'nin CAS'ta süren men davasının 28 Ağustos'tan önce açıklanacağı da aktarıldı.

DIE PRESSE: "APTALCA HATALAR RÜYA GİBİ GOLLER"

Die Presse Gazetesi'de Salzburg'un savunma hatalarına vurgu yaptı. Salzburg'un ilk golünün 45 bin kişiyi susturduğu söylenirken, savunmada yapılan hataların mağlubiyeti getirdiği vurgulandı. Brezilyalı genç defans Ramalho'nun 3. golde yaptığı hata eleştirilirken Volkan Demirel'in ilk maçta olduğu gibi klasını gösterdiği yazıldı.

"RÜYA BİTTİ"

Yazılı ve görsel basının yanı sıra internet üzerinden yayın yapan spor medyası da Salzburg'un yenilgisine değindi. Sport.net sitesi "Şampiyonlar Ligi Rüyası Bitti" başlığıyla Kadıköy'deki yenilgiyi okuyucularına aktardı. 45 bin kişi karşısında çok iyi bir başlangıç yaptığı söylenen Salzburg'un Fenerbahçe'nin geri dönüşüne engel olamadığı dile getirildi. 2. yarıdaki etkili performansa rağmen bitiricilikte zaafiyet yaşandığı vurgulandı.

Moussa Sow'un, Fenerbahçeli taraftarların kendisini neden böyle taparcasına sevdiğini kanıtladığı söylenirken, Volkan Demirel'in Sow'la birlikte parlayan isimlerden olduğu belirtildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!