comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Pierre Webo: 'İşte bu Kadıköy'ün büyüsü..'

07 Ağustos 2013, Çarşamba 00:20

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu rövanş mücadelesinde Salzburg'u 3-1 mağlup etmesinin ardından Pierre Webo açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu rövanş mücadelesinde Salzburg'u 3-1 yenerek play-off turuna kaldığı mücadelede şık bir gole imza atan Pierre Webo, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Salzburg'un karşılaşmanın henüz başında attığı gole çabuk reaksiyon verdiklerini dile getiren Weob, "Attıkları gole çabuk bir şekilde karşılık verdik. Gerçekten çok iyi bir takım ile karşılaştık. Ligine bize kıyasla daha önce başlamış ve daha hazır bir takımdı. İyi bir maç çıkardık. Zorlu bir seri olacağını biliyorduk ama başardık." ifadelerini kullandı.

Play-off turunda şanslarının yüzde 50 olduğuna dikkat çeken deneyimli golcü, "Zor bir kura olacak fakat biz de Fenerbahçe'yiz. Takımımızla, stadımızla ve kalitemizle. Ben bu aşamadan sonra takımların şansınıu %50 olarak görüyorum" şeklinde konuştu.

Son olarak sarı lacivertli taraftarlara da değinen Webo, "Taraftarımız her zaman bizimle. Destekleri ile bizi her zaman itiyorlar. İşte bu da Kadıköy'ün büyüsü." diyerek sözlerini noktaladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!