comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'ye 1 iyi, 3 kötü haber!

04 Ağustos 2013, Pazar 22:48

Red Bull Salzburg ile hafta arasında UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçına çıkacak olan Fenerbahçe'ye, Raul Meireles'ten iyi, Emre, Webo ve Mehmet Topal'dan kötü haber geldi.

Fenerbahçe, Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımıyla 6 Ağustos Salı günü sahasında yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda oyuncuların gruplara ayrılarak, ayak tenisi, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması içeren aktif dinlenme antrenmanı yaptığı kaydedildi. Çalışmanın hafif tempolu koşularla tamamlandığı bildirildi.
Meireles'ten müjdeli, Webo, Emre ve Topal'dan kötü haber

Sarı-lacivertli takıma, Salı günü oynanacak maç öncesinde Raul Meireles'ten müjdeli, Emre Belözoğlu, Pierre Webo ile Mehmet Topal'dan kötü haber geldi.

Red Bull Salzburg'la oynanan ilk maçta sakatlanan ve dünkü antrenmanda özel program uygulanan Raul Meireles'in, bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştığı açıklandı.

Sağ alt adalesinde sertleşme olan ve çekilen MR sonunda fasiada kanama tespit edilen Emre Belözoğlu'nun tedavisine özel programla devam edilirken, sağ ayak bileğinde ağrı olan Mehmet Topal ve  Pierre Webo ile sakatlıkları süren Egemen Korkmaz, Gökhan Gönül ve Erten Ersu'nun özel program dahilinde çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Fenerbahçe, Red Bull Salzburg maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!